Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå vil hun filme med Brad

LOS ANGELES (Dagbladet): Friends-stjernen Jennifer Aniston (32) er klar for å filme sammen med sin mann, Brad Pitt. Men da må hysteriet rundt dem roe seg først.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jennifer Aniston hadde akkurat fått vist seg fra en slem filmside da hun ble påkjørt i Hollywood. Hun får ros for sin rolle i den svarte komedien «The Good Girl», og nå håper hun og mannen Brad Pitt å finne et filmmanus som de begge tenner på.

Det er siste år som Rachel for Jennifer Aniston i «Venner for livet»-serien. Nå styrer hun karrieren inn mot film og roller som er den rake motsetningen av den naive og vimsete Rachel i den populære serien, som er nominert i kategorien beste komedieserie på TV under helgas Golden Globe-utdeling. Aniston er lei av å bli forbundet med den ordentlige og pene jenta i serien.

- Det plager meg. Det er en byrde, og det gjør meg av og til frustrert, innrømmer hun.

Ingen varige men

Aniston hadde akkurat kommet hjem fra Sundance Filmfestival i Park City i Utah, der hun hadde vist sin nye film «The Good Girl», da hun ble påkjørt bakfra i sin nye Jaguar natt til torsdag norsk tid.

Hun klaget over smerter i rygg og nakke etter sammenstøtet i Hollywood, men etter sigende er det ikke noe som tyder på at hun har fått varige skader. Hun oppsøkte sin egen private lege, og avviste politiets anmodning om å bli med en ambulanse som kom til ulykkesstedet. Hun kjørte selv fra stedet, som ligger like ved Sunset Boulevard, etter at hun hadde ringt sin mann, Brad Pitt (37), og forsikret ham om at hun ikke var skadd.

I samme film

Gjennom rollen i «The Good Girl», som ble en av filmene med mest ståk rundt under Robert Redfords filmfestival i Utah, satser Jennifer på å kvitte seg med uskyldsstempelet som hun har på seg for rollen i «Friends».

Filmen handler om Justine, som jobber i en parfymebutikk på et kjøpesenter. Hun har vært gift i sju år med en mann som hun fortsatt er forelsket i, men som bruker mesteparten av tida si på å ruse seg. Justine har lyst til å rømme fra sin rutinemessige hverdag - og en dag faller hun for en yngre mann. Dramaet tar av når hun desperat forsøker å unngå å såre sine to menn.

- Definitivt en av de vanskeligste rollene i min karriere. Jeg måtte leve opp igjen minner fra mitt eget liv - som ensomhet, tristhet og depresjon, sier Aniston, som også innrømmer at hun og ektemannen Brad vil være i samme film om ikke lenge.

- Hysteriet rundt oss må roe seg ned først, og så må det være et filmprosjekt som føles riktig. Det skal ikke bare være «Brad Pitt og Jennifer Aniston gjør en film sammen».

SAMMEN PÅ FILM: Jennifer Aniston (32) er klar for nye utfordringer enn den naive og vimsete Rachel i TV-serien «Venner for livet». Hun fikk mye oppmerksomhet rundt sin nye film «The Good Girl» under Sundance Filmfestival, og ser ikke bort ifra at hun vil spille sammen med sin mann i en film. - Men det må være det riktige prosjektet, sier Aniston.
Hele Norges coronakart