- Nå vil jeg vinne Grand Prix

Mette Hartmann (23) vender tilbake til gamlelandet. Etter tre års stillhet, deltar hun i Melodi Grand Prix 27. februar. - Jeg går for seier, sier hun til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mette Hartmann skal synge Stein Berge Svendsens låt «Before the Morning», som er foreløpig tittel. I dag offentliggjør NRK alle deltakerne i den norske Grand Prix-finalen.

- Det hadde vært fantastisk å kunne representere Norge i EuroSong-finalen i Israel. Det ville også betydd mye for comebacket internasjonalt, sier Hartmann.

- Jeg gleder meg veldig til å være med i GP. For meg er ikke det negativt. Og vi har en kjempefin låt.

Har vokst

Mette Hartmann forteller på telefon at hun har vokst som artist i London.

- Jeg har utviklet meg som låtskriver og sanger. Dessuten har jeg knyttet til meg viktige kontakter.

Albumet er ferdig innspilt, bare noe miksing gjenstår. Coverbildene er akkurat tatt i Norge. Plateselskapet EMI Norsk vil avvente responsen på GP-låta, før de avgjør om den skal være med på albumet.

- Plata kommer først ut i Japan, i løpet av mars. Seinere på våren - eventuelt til høsten - skal den ut i Norge og i resten av verden. I motsetning til debuten, som var popsoul, blir denne rythm'n'blues, sier Hartmann, som har skrevet de fleste låtene selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer