Nå vil Mena innta Storbritannia

Etter suksess i Europa, inntar Maria Mena nå britiske radiokanaler med singelen «All This Time».

OVER DAMMEN: Maria Mena har gjort det stort i land som Tyskland og Nederland. Nå skal radiolyttere i Storbritannia trollbindes. Foto: Scanpix/AP Photo
OVER DAMMEN: Maria Mena har gjort det stort i land som Tyskland og Nederland. Nå skal radiolyttere i Storbritannia trollbindes. Foto: Scanpix/AP Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Singelen «All This Time» sparker i gang Maria Menas lansering i Storbritannia, og ifølge hennes engelske hjemmeside skal også albumet «Cause And Effect» promoteres.

- Det er ikke snakk om cd-utgivelse enda, men singelen «All This Time» skal rotere på Smooth Radio fra mandag. Det er fortsatt litt tidlig å si hvordan det vil gå, sier Maria Menas manager, Rune Lem.

Lyttere fra 40 til 59 år«All This Time» har allerede klatret opp på den britiske musikk- og underholdningskanalen Radio 2s B-liste. Musikkstasjonen svarer til norske NRK P1, og er den mest populære radiokanalen i Storbritannia. Når singelen blir spilt på Smooth Radio i tillegg vil Maria Mena nå et enda større og bredere britisk publikum.

Radiokanalen, som dekker store deler av Storbritannia, har over to og en halv millioner lyttere hver uke. Kanalen er hovedsakelig en pop-basert musikkstasjon, og prøver å nå lyttere mellom 40 til 59 år.

Får skryt av rapperEngelske fans kan også få med seg singelen på tv-kanalene Bliss, Chart Show TV og Starz. Den britiske rapperen, Tinie Tempah, har lagt sin elsk på Mena og uttrykker dette på sin offisielle hjemmeside. «Love this. Love her» skriver han over klippet av musikkvideoen hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer