Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå vil Rod skilles

LONDON (Dagbladet): Nå er det klart for skilsmisse mellom Rod Stewart og kona Rachel Hunter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stewart orker ikke smerten ved å vente på at kona Rachel skal komme tilbake, og dessuten har han nå fått vite at Rachel Hunter er forelsket i den 30 år gamle amerikanske skuespilleren Michael Weatherly. En mann som er mer kjent for sine kjærlighetshistorier enn for sine egenskaper som skuespiller. Da Rod Stewart og Rachel Hunter tok ut separasjon for noen uker siden, hevdet begge parter at det ikke var andre mennesker involvert i bruddet. Nå tyder alt på at dette ikke stemte for Rachel Hunters del.

Ingen av vennene fortalte Rod Stewart at kona hadde møtt en annen, og han var faktisk ikke klar over hva som skjedde rundt Rachel før i forrige uke. Da han fikk høre om Rachel og den unge skuespilleren, ga han opp håpet om å reparere ekteskapet.

SKILLES: Rod Stewart vil ikke lenger være gift med sin kone Rachel Hunter. Hun har visstnok allerede funnet seg en ny mann.