Tom Cruise i Norge

Naboene fikk møte Cruise

Tom Cruise spiller inn «Mission Impossible» i Hellesylt. Onsdag ettermiddag slo han på sjarmen.

STUNT: Tom Cruise er i Møre og Romsdal. Her øver han på motorsykkelkjøring i høy hastighet i den lille vestlandsbygda. Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HELLESYLT, MØRE OG ROMSDAL (Dagbladet): I ukene framover er det stor Hollywood-aktivitet i Hellesylt i Stranda kommune og ved Åndalsnes i Romsdalen.

Dagbladet følger innspillingen og oppdaterer artikkelen løpende. Se bilder og video fra gårsdagens stuntøving her.

Onsdag ettermiddag, etter mange timer med fallskjermhopping og motorsykkelkjøring, slo Cruise på sjarmen og inviterte naboene til en prat.

Ved 16.30-tida trasket en større gruppe med lokale beboere og nærmeste naboer til innspillingen over jordet mot produksjonsteltet. Der ble de møtt av en vinkende Cruise. Han pratet og tok bilder med alle før han sa farvel og fortsatte med øvelseskjøring på sletta.

Onsdag har skuespiller Tom Cruise gjennomført flere av de spektakulære stuntene som er ventet å være med i den sjuende «Mission Impossible-filmen». Bilder finner du lenger nede i artikkelen.

Et helikopter løftet ham langt opp i lufta, godt over toppen av fjellet Helsetkopen (1200 moh), hvor Cruise klatrer ut på siden av helikopteret og hopper.

I svevet før fallskjermen utløses gjør han flere akrobatiske manøvre sammen med en stuntkollega før de lander silkemykt på jordet ved foten av fjellet. På ettermiddagen hentet også stjerna fram en motorsykkel og begynte å kjøre i svært høy hastighet fram og tilbake på sletta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer