Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nadia Hasnaoui og ektemannen Kim Haugen blir kollegaer

- Jeg ser jo dessverre knapt Nadia.

EKTEPAR: Nadia Hasnaoui og Kim Haugen har vært gift i 21 år. I høst jobber de begge i NRK. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
EKTEPAR: Nadia Hasnaoui og Kim Haugen har vært gift i 21 år. I høst jobber de begge i NRK. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Ekteparet Nadia Hasnaoui (49) og Kim Haugen (53) har vært gift i 21 år. Denne høsten blir de kollegaer - begge spiller sentrale roller i NRKs lørdagssatsinger med hvert sitt program.

Og selv om de neppe kommer til å se mye til hverandre i korridorene, legger ikke de to skjul på at det er spennende å jobbe samme sted.

- Det er morsomt å ha felles bekjente, men jeg ser jo dessverre knapt Nadia. NRK er en bra kanal. Jeg har vært med i flere dramaserier, og synes det er veldig proft, sier Haugen til Dagbladet under statskanalens høstlansering.

Lunsj i NRK-kantina blir neppe et fast ritual.

- Når han er på opptak her, må jeg hjem til familien og lage mat. Eller motsatt, sier Hasnaoui med et smil.

Comeback for «Løvebakken» Paret har tre barn sammen. Til daglig er Haugen ansatt som skuespiller ved Nationaltheatret. Han har tidligere spilt i blant annet den kjente NRK-serien «Kodenavn Hunter».

Denne høsten er han igjen aktuell i satireprogrammet «Løvebakken», som gjør comeback på skjermen med Øystein Bache som programleder.

- Jeg tror det blir veldig gøy, det er noen nye ansikter, som er spinnville og herlige bekjentskaper. Og så er det noen av oss gamle som er igjen. Den blandingen tror jeg er veldig fin, sier Haugen.

Leder kjendislag Hasnaoui er på sin side ny programleder for «De ukjente».

To kjendislag skal konkurrere om hvem som klarer å plassere helt ukjente personer til riktig yrke.

- Jeg har tidligere sittet sammen med datteren min og gjettet hvem som er frisører eller fjellklatrere. Man må være en god menneskekjenner. Dette gleder jeg meg til, sier Hasnaoui til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media