- Nær døden to ganger

Kelly Osbourne tok overdoser.

(Dagbladet.no): Kelly Osbourne var ved to anledninger nær døden av overdose da hun var avhengig av narkotika. Det skriver engelske FemaleFirst i dag.

- Jeg tok sannsynligvis overdose to ganger, sier 20 år gamle Kelly, som i 2003 endelig ble kvitt narkotimaproblemet etter lengre tids kamp.

I 2004 snakket hun ut om misbruket, og fortalte at hun på et tidspunkt alltid var ruset.

Ozzy Osbournes datter er ikke den eneste i den berømte og beryktede familien som har hatt problemer. Hun sier hun er glad for at alle fortsatt er i live.

- Broren min var på rehabilitering, moren min fikk kreft og faren min ble involvert i en motorsykkelulykke. Vi har hatt triumfer, men det har vært mange hindringer i veien, sier den unge sangerinnen og reality-stjernen til magasinet.

I den siste episoden av TV-serien The Osbournes, som gikk på amerikanske skjermer onsdag 23. mars, snakket familien ut om problemene sine hos Dr. Phil. De var da glade for at kameraene var ute av huset, sa de.

MOR OG DATTER: Kelly og moren Sharon Osbourne delte ut prisen for beste britiske gruppe under Brit Awards tidligere i år.