Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Nærstudie av en sexistisk, homofob, halvrasistisk skrytepave

Leif G.W. Persson får det til å funke.

POPULÆR: Den svenske kriminologen og forfatteren Leif G.W. Persson er en favoritt blant mange. Her fotografert på gårdsplassen hjemme i Sörmland. Foto: ANITA ARNTZEN
POPULÆR: Den svenske kriminologen og forfatteren Leif G.W. Persson er en favoritt blant mange. Her fotografert på gårdsplassen hjemme i Sörmland. Foto: ANITA ARNTZEN Vis mer

På ei øy i Mälaren kommer en speidergutt over en hodeskalle. Med et kulehull i høyre tinning. Slikt skal jo ikke ligge og drive i Guds frie natur. Det må man ikke en gang være speider for å forstå. Dessuten vet ti år gamle Edvin veldig mye om kriminalitet og politietterforsking. Han er nemlig nabo og bestekompis med kriminalkommissær Evert Bäckström. Han som nesten alle hater, og som selv forakter de aller fleste.

Unge Edvin med colabunn-brillene er imidlertid et unntak. Derfor er det bare naturlig at den vesle karen ringer på døra til sin venn kriminalkommissæren med en hodeskalle i en bærepose litt seinere på kvelden.

Sexistisk homofob

Og med denne hodeskallen, som foreløpig er uten kjønn og annen identitet, begynner Leif G.W.Perssons nye kriminalroman, «Kan man dø to ganger?».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?