Nærum shower om valget

I Knut Nærums sommershow er Siv Jensen en blanding av Magica fra Tryll og Voldemort.

SKREVET SATIRE: Knut Nærum mikser Kaptein Sabeltann med Stortingsvalg. Resultatet får du se i Grimstad i sommer. Foto: Steinar Buholm
SKREVET SATIRE: Knut Nærum mikser Kaptein Sabeltann med Stortingsvalg. Resultatet får du se i Grimstad i sommer. Foto: Steinar Buholm Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Hva får du hvis du hvis du blander Voldemort, Magica fra Tryll og Siv Jensen? Jo, lederen av Fremskrittspiratene og en av hovedrollene i Knut Nærums nye sommershow «Stoltentann».

- Stykket handler om Fremskrittspiratenes kamp for å overta «Den Rød-grønne Dame». De vil gi skatten ombord tilbake til folket, noe skutas kaptein Stoltentann mener er helt uansvarlig, forteller Nærum til Dagbladet.

- Han tror at folket bare vil bruke skatten på tull og kokosboller, som han mener er totalt meningsløs mat - bare sukker og luft. Han tror ikke folket vil sitte igjen med noe annet enn hull i tennene.

- Hardcore politikk

- Vi ville lage et helhetlig, morsomt teater for voksne. Med hardcore politikk. Det skal være en oppsummering av ståa i valgkampen, og jeg er klar for å skrive inn Sponheim hvis det er nødvendig, sier han.

Stykket settes opp på Apotekergården i Grimstad — samme sted som Nærums forrige verk

«Ibsens samlede verker på 68 minutter», og har premiere 26. juni. Alle «Stoltentanns» roller skal tolkes av skuespillerne Jan Martin Johnsen, Jan Gunnar Røise og John Brungot.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer