Naken Aqua-Lene misbrukt på norske hjemmesider

Nakenbildene av Aqua-Lene er allerede spredd over hele Internett. De siste dagene er de også publisert på norske hjemmesider. - Jeg vil ikke snakke med dere, sier en av nordmennene som har lagt ut bildene på sine hjemmesider, til Dagbladet: på nettet.

Danske SE og HØR trykket fem toppløsbilder av Aqua-Lene i september. Bildene ble tatt da Lene kun var 16-17 år gammel. Tre av disse bildene, og to hvor hun er helt naken, er nå offentliggjort på norske hjemmesider på Internett.

De to nakenbildene er av litt dårligere kvalitet og tatt med annen bakgrunn. Det kan tyde på at de er manipulerte.

Takker fotografen

Et av nettstedene som har publisert nakenbildene, drives av en mann fra Vestfold. Han presenterer bildene som «Bonus. Aqua Lene Nude», på den engelskspråklige hovedsiden.

Mannen har lagt ut seks bilder, og tilbyr dem slik: «Vår alles kjære Aqua Lene For disse bildene må takke den feite Rolf fra tønsberg som tidlig oppdaget hennes talent - og tok naken bilder av henne mens hun ikke visste bedre.»

Ikke redd

Mannen sier han verken redd for å bli saksøkt av Aqua-Lenes plateselskap, Universal, eller av billedbyrået All Over, som skal ha kjøpt rettighetene til bildene.

- Se på bildene. De ligger spredd over hele Internett. Og det står en annen nettadresse på bildene, sier Vestfold-mannen til Dagbladet :på nettet.

- Men bildene ligger på ditt internett-område?

- Ja, det gjør de. Men som sagt, jeg vil ikke bidra med noe i denne saken.

Mannen prøver ikke å skjule identiteten sin på hjemmesiden. Navnet finnes både på hovedsiden og i gjesteboka.

Under 30 minutter etter at Dagbladet :på nettet snakket med mannen, hadde han fjernet bildene fra hjemmesiden sin

Aqua-Lenes advokat, Jens Krogh Petersen, sitter i møte i hele dag, og kan dermed ikke kommentere saken.

<B>MISBRUKT PÅ NETTET:</B> Nakenbildene av Aqua-Lene er blitt lagt ut på norske nettsider de siste dagene.<br>