ALLSIDIG:  Svenske Noomi Rapace spiller mange ulike roller i den nye, surrealistiske musikkvideoen til The Rolling Stones. Foto: Jonas Åkerlund / Reuters / NTB Scanpix
ALLSIDIG: Svenske Noomi Rapace spiller mange ulike roller i den nye, surrealistiske musikkvideoen til The Rolling Stones. Foto: Jonas Åkerlund / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Naken Noomi Rapace i brutal musikkvideo

Kaster klærne og dreper zombier i den nye musikkvideoen til The Rolling Stones.

(Dagbladet): Den svenske skuespillerinnen Noomi Rapace, er mest kjent fra filmene basert på Stieg Larssons krimromaner, hvor hun spiller rollen som den røffe hackeren Lisbeth Salander.

Nå overrasker hun i flere nye roller i den nye musikkvideoen til rockelegendene i The Rolling Stones, som i år feirer 50-årsjubileum som band.

Barbrystet «zombiejeger» Skuespilleren vises toppløs, blodig og i ville kostymer i den lett surrealistiske videoen til bandets nye single «Doom And Gloom».

Hennes mange forkledninger i videoen inkluderer en overspiser hvis hode eksploderer av for mye junk food, en uteligger, en spansk narkolanger, en flyvertinne og en barbrystet prostituert med rosa hår.

Videoen inkluderer også scener av Rapace som ruller seg i penger og dreper zombier.

«Doom And Gloom» er regissert av svenske Jonas Åkerlund, som tidligere har laget videoer for stjerner som Madonna, The Prodigy, Ozzy Osbourne, Britney Spears og Christina Aguilera, melder DN.se.

Hater å være naken. Rapace har vært synlig på TV-skjermer og lerret i ulike, sjokkerende antrekk tidligere. I rollen som Lisbeth Salander var lakk og lær en del av arbeidsantrekket, og skuespilleren var knapt til å kjenne igjen i den kortklipte og gjennompiercete versjonen hun framstilte på lerretet.

Men Rapace, innrømmet i fjor, da hun var aktuell med filmen «Sherlock Holmes: A Game of Shadows», at hun fortsatt hadde problemer med å venne seg til å spille inn nakenscener.

- Jeg hater å være naken på film, selv om jeg har gjort det så mange ganger, fortalte hun til britiske Vogue.

- Jeg sier til meg selv «Det spiller ingen rolle, kroppen er aldri perfekt, perfeksjon er ikke interessant. Jeg er ingen modell». Jeg er ikke her på grunn av skjønnhet, sa hun til magasinet.