Naken Rybak med englevinger gråter i dusjen

Slik har du aldri sett fiolinisten før.

NY VIDEO:  Alexander Rybak har spilt inn musikkvideoen til låten «Oah» for et russisk publikum. Da må fjær, vann og gråting i dusjen til. Foto: Grabbs fra Youtube / avtale med manager
NY VIDEO: Alexander Rybak har spilt inn musikkvideoen til låten «Oah» for et russisk publikum. Da må fjær, vann og gråting i dusjen til. Foto: Grabbs fra Youtube / avtale med manager Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I begynnelsen av juni fikk Alexander Rybak (26) karakteren A på sin filolineksamen på musikkinstituttet Barrat Due.

Nå er han igjen på banen, og i går ble den russiske videoinnspillingen av hans låt «Oah» lagt ut på Youtube. I videoen våker Rybak i ei dobbelseng alene, før han går ut på badet, hvor det ligger piller og kondomer på vasken.

Han ser seg i speilet, før han er ute i byen og tegner et hjerte i lufta. Videre går han rundt med store, hvite vinger på ryggen, som en Amors engel. Da han er i nærheten av par, blomstrer kjærligheten.

- Den er laget av det russiske managementet hans for et russisk publikum. Den ble filmet i Ukraina i vår, og de jobber nå med flere russiskspråklige prosjekt. Videoen er laget for et annet market, og de jobber på en annen måte, sier Rybaks manager, Kathrine Synnes, til Dagbladet.

Lettkledd Etter en tur rundt i byen, går engelen Rybak tilbake på hotellrommet sitt. I dusjen gråter han mens vannet renner nedover ansiktet.

Synnes forteller at Rybak ikke hadde problemer med å opptre lettkledd foran kamera.

- Egentlig syns jeg ikke han er så veldig lettkledd. Jeg kan skjønne at det blir litt snakk om det, selv om vi ikke tenkte så mye på det. Det har en funksjon i forhold til historien i låten, sier Synnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer