Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Naken Rybak med englevinger gråter i dusjen

Slik har du aldri sett fiolinisten før.

NY VIDEO:  Alexander Rybak har spilt inn musikkvideoen til låten «Oah» for et russisk publikum. Da må fjær, vann og gråting i dusjen til. Foto: Grabbs fra Youtube / avtale med manager
NY VIDEO: Alexander Rybak har spilt inn musikkvideoen til låten «Oah» for et russisk publikum. Da må fjær, vann og gråting i dusjen til. Foto: Grabbs fra Youtube / avtale med manager Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I begynnelsen av juni fikk Alexander Rybak (26) karakteren A på sin filolineksamen på musikkinstituttet Barrat Due.

Nå er han igjen på banen, og i går ble den russiske videoinnspillingen av hans låt «Oah» lagt ut på Youtube. I videoen våker Rybak i ei dobbelseng alene, før han går ut på badet, hvor det ligger piller og kondomer på vasken.

Han ser seg i speilet, før han er ute i byen og tegner et hjerte i lufta. Videre går han rundt med store, hvite vinger på ryggen, som en Amors engel. Da han er i nærheten av par, blomstrer kjærligheten.

- Den er laget av det russiske managementet hans for et russisk publikum. Den ble filmet i Ukraina i vår, og de jobber nå med flere russiskspråklige prosjekt. Videoen er laget for et annet market, og de jobber på en annen måte, sier Rybaks manager, Kathrine Synnes, til Dagbladet.

Lettkledd Etter en tur rundt i byen, går engelen Rybak tilbake på hotellrommet sitt. I dusjen gråter han mens vannet renner nedover ansiktet.

VELTRENT:  I den russiske versjonen av Rybaks musikkvideo nøler fiolinisten ikke med å vise fram sin veltrente kropp. Foto: Grabbs fra Youtube / avtale med manager
VELTRENT: I den russiske versjonen av Rybaks musikkvideo nøler fiolinisten ikke med å vise fram sin veltrente kropp. Foto: Grabbs fra Youtube / avtale med manager Vis mer

Synnes forteller at Rybak ikke hadde problemer med å opptre lettkledd foran kamera.

- Egentlig syns jeg ikke han er så veldig lettkledd. Jeg kan skjønne at det blir litt snakk om det, selv om vi ikke tenkte så mye på det. Det har en funksjon i forhold til historien i låten, sier Synnes.

Rybak er for tida på reise, og skal i sommer holde konseter med Elisabeth «Bettan» Andreassen og Didrik Solli-Tangen.

- Viktig publikum I mai var han i Aserbajdsjan i forbindelse med Eurovision 2012, som ble avholdt i hovedstaden Baku. Rybak opptrådde under den ene semifinalen, og tok seg god tid til å møte den aserbajdsjanske fansen.

Han snakket da russisk med de oppmøtte, og sa det var veldig hyggelig å møte dem.

Han er selv født i Hviterussland, og det var i Moskva Rybak vant Eurovision i 2009.

Synnes forteller at dette markedet er veldig viktig for ham fom artist.

- Det er kjempeviktig. Han har to marked som er hjemme for ham, og er på den måten veldig privilegert, sier Synnes.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!