Naken-sjokk - eller bare PR-stunt?

Popstjernen Robbie Williams og fotomodellen Rachel Hunter nærmest poserer nakne foran kamera. Engelske News of the World skal ha betalt ti millioner kroner for de vågale bildene, som brettes ut over fem sider.

Enten har Robbie Williams (28) og hans nye kjærlighet, Rod Stewarts ekskone Rachel Hunter (33), hatt en paparazzifotograf i buskene, eller så er nakenbildene som i går ble presentert i avisa News of the World, et velregissert PR-stunt fra smarte agenter.

«Sensasjonelle»

Det er ikke daglig kost at superstjerner blir fotografert i intime situasjoner. Avisa beskriver bildene av Robbie Williams og hans nye kjæreste som erotiske og sensasjonelle.

I en av overskriftene heter det: «De kunne bare ikke holde hendene av fatet, og de brydde seg ikke om hvem som så det.»

Mens News of the World drar til så det holder, med nakenbilder på førstesida og fire sider inne i gårsdagens utgave, hevder en av konkurrentene - Sunday People - at nakenbildene er arrangert og at det er Robbie Williams' agent som står bak. Bildene skal ifølge avisa være tatt på et lite hotell i Los Angeles, bare noen få mil fra Robbie og Rachels respektive hjem.

Arrangert?

At bildene er vågale, vil de fleste kunne bekrefte, spørsmålet er nå om bildene er tatt for å skape litt mer blest rundt Robbie Williams' karriere.

For Sunday People hevder bestemt at bildene ikke er vanlige paparazzibilder, og heller ikke er tatt i hagen til et lite hotell i Los Angeles, men derimot i bakgården til Robbie Williams' egen villa til mange millioner i L.A.

NYTT PAR: Robbie Williams (28) og Rachel Hunter (33) er kjærester, og koser seg med hverandre over fem sider i avisa News Of The World...
Nå spekuleres det om oppslaget er en PR-gimmick.