Nakenbløff ga NRK flere seere

«Jeg vil ikke si at problemet behøver å være nettopp at bearbeiding ble gjort. At de kledde seg nakne trenger ikke å ha vært et problem for de involverte, og dokumentarisk sett er det for så vidt heller ikke et problem. Problemet er heller at man generelt sett er for ukritiske til produksjoner som dette i utgangspunktet. Det bør være en selvfølge å stille spørsmålstegn ved sannhetsgestalten til alt fotografisk.

Sic42

«Det skal ikke mere til enn å nevne ordet “naken" og Ola dunk sitter klistret til skjermen

Anonym«Tilfeldighetene (?) ville det slik at TV-en sto på lørdag kveld, og inni mellom arbeid og tungspikka hedonisme kom jeg i skade for å se noen minutter av dette makkverket av en serie igjen. Min interesse skyldtes i utgangspunktet at jeg har vært både i Indonesia og i Amazonas, og jeg trivdes begge steder. Jeg ble atter en gang så flau over hvor stupide de norske deltagerne fremsto i møte med fremmede kulturer, at jeg bare måtte slå av.

Griseknoen«Med skrekk og gru så jeg en familie på fire nekte å sette seg inn i et folks sikker og kultur. Dette var familien som dro til afrika. De fikk folk til å flytte ut av hyttene sine for å gi meg mer plass og likevel klagde de. De ville ikke ha maten, var hysteriske for å få flekker på klærne og dyttet bort armer som ville gi klemmer og anerkjennelse. Dette er klart bevis på at vi burde innføre et pliktår til bistandsarbeid i fattige deler av verden.

K. Ertresvaag