<strong>MINDRE HUD:</strong>  Ifølge Oona Chaplin, barnebarnet til selveste Charlie Chaplin, skal en av de kvinnelige hovedrolle-skuespillerne i «Games of thrones» ha nektet å fortsette å framstå naken i serien. Fansen spekulerer i om det er Emilia Clarke i rollen som Daenerys Targaryen som nå ønsker å beholde kjolen på. Foto: Stella Pictures/ PLANET PHOTO
MINDRE HUD: Ifølge Oona Chaplin, barnebarnet til selveste Charlie Chaplin, skal en av de kvinnelige hovedrolle-skuespillerne i «Games of thrones» ha nektet å fortsette å framstå naken i serien. Fansen spekulerer i om det er Emilia Clarke i rollen som Daenerys Targaryen som nå ønsker å beholde kjolen på. Foto: Stella Pictures/ PLANET PHOTO Vis mer

Nakenbråk i «Game of thrones»

En av de kvinnelige hovedrolleinnhaverne skal ha nektet å kaste klærne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Games of thrones» forstyrres av nakenbråk. Det skal være en av hovedrolleinnehaverne som nekter å kaste klærne, skriver The Telegraph.

- Hun sa at hun vil bli kjent for sitt skuespill, ikke for sine bryster, sier Charlie Chaplins barnbarn, Oona Chaplin.

Skuespilleren som portretterer Talisa Maegy, adelskvinne og kona til Robb Stark i den berømte tv-serien «Game of thrones», vil ikke avsløre hvem av hennes kvinnelige kollegaer som har innledet protesten mot mye naken hud, men hun forteller om bråket til en reporter i London i helga.

- En av jentene i serien som tok av seg kjolen i forrige sesong, gjør det ikke lenger, sier Oona Chaplin.

Tredje sesong av av den vanvittig populære serien går nå i USA og på HBO Nordic.
   
Spekulasjoner Nå spekuleres det i at det er skuespiller Emilia Clarke som har satt ned foten - og beholder kjolen på framover.  

Emilia Clarke spiller Daenerys Targaryen og opptrådte uten en tråd i serien så seint som i siste episode som ble vist i USA på søndag og samtidig på HBO Nordic og kanalen C More.

Daenerys Targaryen, ofte kalt Danny, er kjent som «The Mother of Dragons» er datter av kong Aerys II Targaryen og er en av de siste overlevende fra House Targaryen. Da faren mistet makten ble hun og broren Viserys smuglet til Braavos. I starten framstår rollefiguren som en sky kvinne som er livredd for brorens temperament.

Men når hun mottar tre drageegg, forandrer den unge kvinnen seg. Dette gjør karakteren sterk og selvsikker.   

Naken på teater Emila Clarkes tidligere frigjorte innstilling til nakenhet kan ha endret seg med erfaringene under Broadway-oppsetningen av «Breakfast at Tiffanys».

Også på teaterscenen medvirket Clarke avkledd og det førte til så stor oppmerksomhet  at teatret ble tvunget til å hyre inn vakter for å beskytte henne mot svært entusiastiske fans, skriver Aftonbladet.

Den unge stjernen har også fått mye ros for å stille opp på bilder uten så mye som foundation, altså helt uten sminke. Hun blir dermed rost og omtalt som et godt forbilde.   

Kler av seg for karakteren Dagbladet intervjuet Emilia Clarke i London i april i fjor, da HBO lanserte andre sesong av fantasyserien. Dagbladet møtte da en reflektert  og sympatisk 26-åring som snakket om sin store kjærlighet for rollefiguren sin.  

I intervjuet med Dagbladet snakket hun også om hvordan hun taklet å være naken foran kamera.

- Jeg liker at Daenerys er uskyldig og uerfaren. Underveis tenkte jeg at jeg gjorde nakenscenene for henne og som henne. Jeg gjennomlevde på en måte hennes traumer. Det hjalp meg, for jeg visste at det måtte gjøres, sa Emilia Clarke til Dagbladet.

- Det er en historie om overlevelse. Daenerys må innse at hun er jente i en mannsdominert verden og sliter med å bli tatt alvorlig, til tross for at hun har tre drager, sa Emilia til Dagbladet i april i fjor.

Men nå kan det altså hende at hun har fått nok. Oona Chaplin synes ikke at nakenhet er like slitsomt som Clarke.

- Jeg er ganske kontroversiell når det gjelder dette, for jeg avguder kvinnekropper. Hvis det gjøres på en vakker måte, på en måte som hyller de kvinnlige former, er jeg bare glad for å se på nakenscener, sier Oona Chaplin.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer