Nakenbråk i «Game of thrones»

En av de kvinnelige hovedrolleinnhaverne skal ha nektet å kaste klærne.

MINDRE HUD:  Ifølge Oona Chaplin, barnebarnet til selveste Charlie Chaplin, skal en av de kvinnelige hovedrolle-skuespillerne i «Games of thrones» ha nektet å fortsette å framstå naken i serien. Fansen spekulerer i om det er Emilia Clarke i rollen som Daenerys Targaryen som nå ønsker å beholde kjolen på. Foto: Stella Pictures/ PLANET PHOTO
MINDRE HUD: Ifølge Oona Chaplin, barnebarnet til selveste Charlie Chaplin, skal en av de kvinnelige hovedrolle-skuespillerne i «Games of thrones» ha nektet å fortsette å framstå naken i serien. Fansen spekulerer i om det er Emilia Clarke i rollen som Daenerys Targaryen som nå ønsker å beholde kjolen på. Foto: Stella Pictures/ PLANET PHOTO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Games of thrones» forstyrres av nakenbråk. Det skal være en av hovedrolleinnehaverne som nekter å kaste klærne, skriver The Telegraph. - Hun sa at hun vil bli kjent for sitt skuespill, ikke for sine bryster, sier Charlie Chaplins barnbarn, Oona Chaplin.

Skuespilleren som portretterer Talisa Maegy, adelskvinne og kona til Robb Stark i den berømte tv-serien «Game of thrones», vil ikke avsløre hvem av hennes kvinnelige kollegaer som har innledet protesten mot mye naken hud, men hun forteller om bråket til en reporter i London i helga.

- En av jentene i serien som tok av seg kjolen i forrige sesong, gjør det ikke lenger, sier Oona Chaplin.

Tredje sesong av av den vanvittig populære serien går nå i USA og på HBO Nordic.     Spekulasjoner Nå spekuleres det i at det er skuespiller Emilia Clarke som har satt ned foten - og beholder kjolen på framover.  

Emilia Clarke spiller Daenerys Targaryen og opptrådte uten en tråd i serien så seint som i siste episode som ble vist i USA på søndag og samtidig på HBO Nordic og kanalen C More.

Daenerys Targaryen, ofte kalt Danny, er kjent som «The Mother of Dragons» er datter av kong Aerys II Targaryen og er en av de siste overlevende fra House Targaryen. Da faren mistet makten ble hun og broren Viserys smuglet til Braavos. I starten framstår rollefiguren som en sky kvinne som er livredd for brorens temperament.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer