- Nakenfilming er vanskelig

Kate Winslet synes det er vanskelig å kle av seg foran kameraet.

Hun fikk sitt endelige gjennombrudd med filmen Titanic. Etter det har hun takket nei til å spille i filmer som Shakespeare in Love og Anna and the King for å spille i lavbudsjettfilmene Hideous Kinky og Holy Smoke! Men nå er ikke Kate Winslet redd når hun må kle av seg foran kameraet. Det er bare litt vanskelig.

- I filmen Jude måtte jeg kle av meg for første gang foran kameraet. Emma Thompson sa «Bare gjør det», og hun hadde helt rett. Jeg var jeg livredd, men jeg følte meg frigjort, sier hun til Mr.Showbiz.

- Nakenscener er vanskelige, men de er egentlig ikke så forskjellig fra andre scener. Jeg må glemme meg sjøl og konsentrere deg om arbeidet. Ellers ville jeg blitt paranoid, sier hun.

Under innspillingen av filmen Holy Smoke! skulle Kate spille sørpe full. Hun øvde og øvde, men var slett ikke fornøyd med resultatet. Til slutt fant hun ut hvordan hun burde gjøre det.

- Hvordan spille full? Jeg fikk noen drinker, og da gikk det mye bedre. Jeg var ikke så full at jeg sjanglet, men det hjalp meg å spille scenen, sier hun.

PÅKLEDD: Kate Winslet liker best å ha på klær.