Nakenfotografen i dekning

TØNSBERG/OSLO (Dagbladet): Rolf Tore Kjæran (35) er fotografen som tok nakenbildene av Aqua-Lene. Fortsatt hersker det stor usikkerhet om hvem som har solgt bildene av popdronningen til utenlandske blader. Fotografen opplyser til Dagbladet - via en mellommann - at han nå har leid en person for å finne ut hvordan bildene hans er kommet på avveie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vervet gjennom rosesalg

Via en mellommann sier han til Dagbladet at han har flyktet til Danmark i påvente av at oppstyret skal legge seg. Han føler seg ikke avkledd som en slu pengehai.

I går var 35-åringen Tønsbergs nest største kjendis - etter Lene Nystrøm, som han fotograferte før hun ble verdenskjent. Tirsdag ble mannen bak kameraet plutselig borte fra bybildet.

- Danmark? Nei, han har nok bare gjemt seg ute på Tjøme, sier en av hans mange fortvilte eksnakenmodeller til Dagbladet.

Politisak?

Hun tror han har fått flere hundre jenter i tønsbergsdistriktet til å kle av seg foran kameraet - i håp om en framtid med status, berømmelse og penger. Aqua-Lene klarte det: men ikke på grunn av sin nakne kropp. Hun raser nå mot at hun blir utnyttet, og hennes manager, John Aagaard, var i går i kontakt med politiet for å vurdere å anmelde saken.

- Vi har ingen foranledning til å gjøre noe nå. Vi avventer en eventuell anmeldelse, sier politiinspektør Heidi Ås Larsen i Tønsberg politidistrikt til Dagbladet.

Innbrudd

Det hersker stor usikkerhet rundt innbruddet hos fotografens familie natt til 27. mars i år. Hva ble egentlig stjålet?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer