<strong>NAKENDATING:</strong> Sandra Hauge er en av deltakerne i TVNorges nye konsept «Adam og Eva». Foto: TVNorge
NAKENDATING: Sandra Hauge er en av deltakerne i TVNorges nye konsept «Adam og Eva». Foto: TVNorge Vis mer

- Nakenhet er vel et stikkord denne gangen

Slik blir TVNorge-høsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): I dag røper SBS Discovery hva de har på høstprogrammet for hovedkanalen TVNorge, samt FEM, MAX, VOX, TLC og Discovery.

Til stede i Nydalen i Oslo er flere av de kjente TVNorge-profilene, som blant andre Ylvis-brødrene, Harald Eia og Lilli Bendriss fra «Åndenes makt».

- Vi har noen programmer som garantert vil skape overskrifter. Nakenhet er vel et stikkord denne gangen, sier programdirektør Eivind Landsverk. 

- Tabu rundt nakenhet Blant nye programmer som lanseres er TVNorges nakendating-konsept, «Adam og Eva».

TVNORGE-HØSTEN:

• «I kveld med Ylvis LIVE» (Sesong 5)

• «71 grader nord» (Sesong 17)

• «Adam søker Eva» (Nytt program)

• «Alt for Norge» (Sesong 6)

• «Montebello Camping» (Nytt program)

• «Sinnasnekker'n» (Sesong 6)

• «Typisk deg med Petter Schjerven» (Sesong 3)

• «Åndenes makt» (Sesong 11)

• «Forsvaret» (Nytt program)

• «Brille» (Sesong 3)

• «Dansken & Fingern» - Best i alt (Nytt program)

• «Gift ved første blikk» (Sesong 2)

• «En helt vanlig dag» (Nytt program)

• «Kjendiskveld med Magnus Devold» (Nytt program)

Allerede før programmet er vist på TV, er serien stemplet som kontroversiell. Samtlige deltakere er nemlig splitter naken på en øy i Filippinene, hvor de helt usensurert skal prøve å finne kjærligheten.

- Jeg er med på dette fordi jeg synes det er viktig å ha fokus på tabuet rundt nakenhet. Når man møtes naken første gang får man et veldig ekte førsteinntrykk av hverandre. Det er ingenting som hindrer ditt eget kroppsspråk i å si hvem du er. Det tror jeg er bra, sier deltaker Roy-Kenneth Skjedsvold Hermstad.

- Gruer du deg til programmet skal vises på TV?

<strong>PRESENTERER TV-HØSTEN:</strong> Programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
PRESENTERER TV-HØSTEN: Programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Jeg gruer meg vel egentlig ikke. Jeg er mest spent på å se hvordan det blir, sier Hermstad til Dagbladet. 

- Åreknuteoperasjoner Et annet nytt konsept som skal vises på kanalen til høsten er humorsatsningen «En helt vanlig dag», med Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen i spissen. 

Med seg i programmet har duoen fått blant andre Morten Ramm, Linn Skåber, Else Kåss Furuseth, Are Kalvø og Knut Nærum.

- Vi har sjekket ut hva som skjer når vi følger norske komikere i deres vanlige gjøren og laden, og hva som dukker opp av humorideer i hverdagslige situasjoner som IKEA-besøk, åreknuteoperasjoner og harryhandling i Sverige, sier Odd-Magnus Williamson.

- Feige journalister TVNorge byr selvfølgelig seerne sine også i år på kjente og kjære programmer som «I kveld med Ylvis - LIVE», «Åndenes makt» og «Sinnasnekker'n».

<strong>- EN DRØM:</strong> Magnus Devold får sitt eget program hvor han skal presentere kjendis-nyheter, på amerikansk vis, som han selv sier. 
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
- EN DRØM: Magnus Devold får sitt eget program hvor han skal presentere kjendis-nyheter, på amerikansk vis, som han selv sier. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

I førstnevnte program har Magnus Devold figurert i fire år, men han får nå sitt eget TV-konsept «Kjendiskveld med Magnus Devold».

Han skal nemlig lage kjendisnyheter slik kun amerikanerne har laget dem fram til nå. 

- Å lage kjendisnyheter har vært en drøm jeg har båret på siden jeg leste mitt første Se og Hør som sjuåring. Men i Norge er journalistene så forsiktige og feige. Det er de ikke i USA. Der tar de kjendisnyheter på alvor. Det akter jeg også å gjøre, sier Magnus Devold. 

Sikret seg Europaligaen TVNorge-eier Discovery Networks har kjøpt rettighetene til UEFA Europa League for de neste tre sesongene. Dette betyr da at MAX og Eurosport skal sende europacup-ferden til lag som Liverpool og Tottenham til høsten.

Sportsjef i Discovery Networks Norge, Jan Erik Aalbu, er strålende fornøyd med å ha landet rettighetene.

- Vi har hatt Europaligaen siden 2012 på MAX, så vi vet at dette er en veldig fin rettighet å ha. Da vi kjøpte rettighetene den gangen het vi SBS. Nå som vi er en del av Discovery og har fått Eurosport som søsterkanal, har vi anledning til å sende enda flere kamper. Det gir oss anledning til å vise både norske og engelske lag når disse spiller samtidig. Det er gull, som vi sier i sporten, uttaler Jan Erik Aalbu, sportsjef i Discovery Networks Norway.

<strong>KLAR FOR NY RUNDE:</strong> Vegard og Bård Ylvisåker kjører i gang med sesong fem av «I kveld med Ylvis - LIVE». Foto: Nina Hansen / Dagbladet
KLAR FOR NY RUNDE: Vegard og Bård Ylvisåker kjører i gang med sesong fem av «I kveld med Ylvis - LIVE». Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer