Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nakentabbe på lufta

Produksjonsselskapet hadde laget én versjon for moro, en annen for offentlig visning. Ved en feiltakelse ble moroversjonen sendt ut til TV 2-seerne på tirsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På tirsdag ble feil versjon av reklamefilmen for en lavpriskjede sendt flere ganger i løpet av dagen, til tross for at den aldri skulle vært på lufta, melder Bergensavisen (BA).

Dårlig skjult nakenhet

Filmsnutten for en lavpriskjede viser en gruppe nakne menn som uten hell forsøker å skjule sine edlere deler bak en liten gul ballong. Til svingende toner og stotrende dansetrinn knakk de fire mennene flere ganger sammen i latter da de ikke klarte å skjule den nakne sannhet.

Mysteriet rundt den utradisjonelle reklamefilmen avtar når avisa kontakter produksjonsselskapet som har laget filmen. Selskapet bærer forøvrig det passende navnet Exposed Film Production (EFP).

- Denne filmen lagde vi jo bare på spøk, sier Bjørn Eivind Årskog i EFP.

Årskog forklarer at de laget moroversjonen fordi gutta i filmen var «så herlig dårlige dansere», og innspillingen ble derfor svært morsom. Med en spøkefilm kunne innspillingsteamet ha noe å le av senere.

- Så sendte vi det til TV 2 - med den ekte reklamefilmen også. Jeg hadde ikke regnet med at den spøkefilmen skulle sendes. De har bare tatt feil film, sier han latternildt til BA.

Ifølge Årskog tar de avkledde mennene i reklamfilmen det hele med fatning. Men han understreker at det er den riktige versjonen av kjedens handelsbudskap som heretter skal kringkastes.

Hos lavpriskjeden har de også fått med seg at reklamefilmen deres var litt for avslørende. Reklamesjefen hadde ikke selv sett filmen da BA ringte henne, men sier hun har fått en del kommentarer om den på jobben.

- Det var visst feil film, ja....

Hele Norges coronakart