Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nakne russejenter og «Ja, vi elsker»

Er det dette som skal til for å få norsk film til å bli sett?

(Dagbladet): Det har vært et kriseår for norsk film så langt.

Flere anmeldere slaktet storfilmen «Pax» (terningkast to i Dagbladet), og i dag ble det klart at også publikum svikter regissør Annette Sjursens storsatsing.

Ifølge Aftenposten kjøpte bare 830 personer billett i løpet av helga for å se filmen med et totalbudsjett på 32 millioner kroner. Også en rekke andre norske kinofilmer sliter med labre besøkstall.

Er det russejenter og «Ja, vi elsker» som skal snu den negative trenden? 14. april har nemlig regissør Kenneth Olaf Hjellums komedie «Hjelp, vi er russ» premiere på norske kinoer.

Dagbladet kan i dag presentere den første traileren fra filmen.

Her blir det slåssing, russefyll, toppløse russejenter og gutter som viser rumpa til avgangselevenes sinte rektor (Are Kalvø).

Så gjenstår det å se om det er nok til å trekke det norske kinopublikummet vekk fra blu ray-spillerne, eller om det holder med én russetid i året.

GRINETE REKTOR: Are Kalvø. Foto: Carsten Aniksdal/Tappeluft Pictures
GRINETE REKTOR: Are Kalvø. Foto: Carsten Aniksdal/Tappeluft Pictures Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling