Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Naomi snakker ut om narkobruk

Supermodellen Naomi Campbell snakket lørdag for første gang åpent ut om sitt narkotikaforbruk. I et intervju med den britiske fjernsynsveteranen Michael Parkinson fortalte Campbell britiske TV-seere om sin kamp for å bli nykter.

London: - Det var ingen som tvang meg til å gjøre det, jeg gjorde det fordi jeg ville. Jeg har ingen andre å skylde på enn meg selv, forteller 34 år gamle Campbell, som også opplyste at hun begynte med narkotika for ti år siden.

Seerne fikk servert den britiskfødte catwalk-dronningens nøkterne beretning fire måneder etter at hun vant et søksmål mot London-tabloiden Daily Mirror, som hadde skrevet om misbruket hennes. Hun fikk en erstatning på 3.500 pund eller 43.000 kroner.

- Nå har jeg en spesiell person som følger meg opp, og jeg går på møter, fortalte hun i programmet som ble sendt lørdag, men som var tatt opp i god tid på forhånd.

- Jeg er ingen helgen, jeg har gjort mange feil, og jeg vet at jeg har et frynset rykte, sa Cambell.

I uken som gikk deltok Campbell på moteuken i New York, der hun som vanlig møtte sterk applaus. Da hun vandret nedover catwalken iført en kjole fra Heatherette men uten undertøy, brøt det ut jubel i salen, meldte nyhetsbyrået DPA.

NTB

DOPA SUPERMODELL: Den britiske supermodellen Naomi Campbell snakker ut om sine narkovaner. Hun begynte med stoff for ti års tid siden, men nå er hun nykter, sier Campbell til fjernsynsveteranen Michael Parkinson. Her er hun fotografert på catwalken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media