Når bare én superhelt ikke er nok

Klar for å spille fire versjoner av Spider-Man?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||SUPERHELTSPILL HAR ikke alltid vært de aller beste på markedet, alle mulighetene materialet åpner for til tross. Da «Batman: Arkham Asylum» brått dukket opp, endret imidlertid alt seg.

Her ble vi vist at det er mulig å lage fantastiske spill basert på tegneserier, med en mørk og dyster affære som kunne stå i stil med Christopher Nolans filmkunst.

MED «SPIDER-MAN: Shattered Dimensions» var håpet at vi skulle bli servert noe lignende, bare for Spider-Man. Etter en rekke mindre inspirerende spill, der det meste handler om å redde fotgjengere og kjempe mot fiender i New York, er handlingen her i stedet splittet i fire på fiffig vis.

En magisk steintavle blir knust og spredt rundt i fire forskjellige dimensjoner - og på den måten må flere versjoner av Spider-Man til pers.

ALLE SOM HAR lest en Marvel-serie vet gjerne at de prøver å utvide konseptene sine så mye som mulig. Gjennom årene har vi derfor fått se en rekke variasjoner over Spider-Man, spredt rundt i både tid og dimensjoner.

I tillegg til den «vanlige» versjonen de fleste kjenner, får vi styre tre andre i hver sine kapitler med temmelig forskjellig stil på både spillestil og grafikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer