<strong>I SKRIVEMODUS:</strong> Forfatter Lars Ramslies siste prosjekt handler om trønderrockerne i Motorpsycho og deres legendariske album «Demon Box». Foto: Christian Roth Christiansen
I SKRIVEMODUS: Forfatter Lars Ramslies siste prosjekt handler om trønderrockerne i Motorpsycho og deres legendariske album «Demon Box». Foto: Christian Roth Christiansen Vis mer

Lars Ramslie

- Når du skriver, skal det helst brenne rundt deg

Under en hetebølge i Gran Canaria, i et inferno av ørkensand og fluer, skrev Lars Ramslie boka om Motorpsycho.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 1993 gir trondheimsbandet Motorpsycho ut albumet «Demon Box», en utgivelse som blir deres gjennombrudd. Den unge forfatterspiren Lars Ramslie får plata i hende, men kaster den like fort fra seg. Det er selve lydbildet, støyete, gnålete rock, fullt av vanskelige lydmontasjer og rare sjangerblandinger. Så er det tekstene, et bekmørkt univers, som blant annet tar for seg overgrep og lemlestelse.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer