Når du våkner med knotta først

Seriestart i norsk fotball og fansen skal skvises for alle grunkene de har. TV har makta. Vi ber om Milkhake for peace og tror kanskje på et liv etter 90 minutter pluss tillegg.

VÅR MANN: Frode Johnsen er 41 år, men fortsatt den som burde starte alle Norges landskamper på topp. Her avfotografert for 14 år siden da han var i Rosenborg. Foto:Arnt E. Folvik
VÅR MANN: Frode Johnsen er 41 år, men fortsatt den som burde starte alle Norges landskamper på topp. Her avfotografert for 14 år siden da han var i Rosenborg. Foto:Arnt E. Folvik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jesus har gjort unna Goalgata. Folk har fått vist seg fram med ski, kyllinger og barn fra fjell og vidder. Verden går rett til helvete, og norsk fotball ruller igjen: På hjemme- og bortegresstuster.

Brann rykket ned i fjor, og en kompis jaktet febrilsk på Brann-drakt minutter før avspark mot Fredrikstad. Andre våknet tidlig med knotta først, mens på Lerkendal var det respekt, tårer og stas med broder Åge som mintes den evige toppscorer, Odd Iversen.

Norges Fotballforbund? Nei, vi skriver ikke om maktfolk i for trange dresser og milkshake for peace (beklager ordbruken her) med mindre vi blir truet med offsidefeller av en olm linjemann.

Norsk fotball er, folketallet tatt i betraktning, ganske så morsom for oss myrhuer som bruker for mye tid på å se dårlig fotball. Men dårlig fotball er bedre enn ingen fotball. Hei NFF, legg alle kampene samtidig på søndager, ikke kødd med supporterne. OK? Bra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.