Når Else spør kronprinsvenn Bård Tufte om Mette-Marit, fryser han til

Vil ikke hjelpe Else Kåss å møte Mette-Marit.

(Dagbladet): Komiker Bård Tufte Johansen har vært nær venn av kronprinsparet i en årrekke.

Da kronprins Haakon fylte 40 år i 2013 var han blant de selvskrevne gjestene.

Komikerkollega og venn Else Kåss Furuseth hadde forrige onsdag premiere på sitt nye program «Det er lov å være blid med Else» på TV 2.

Blant de faste innslagene i programmet er en skjult kamera-sekvens der programlederen ber sine venner om tjenester utenom det vanlige.

Ville møte Mette-Marit I premiereprogrammet var det komiker Morten Ramm det gikk ut over, da han fikk spørsmål om han ikke kunne tenke seg å være sæddonor for henne.

I kveldens sending er det kronprinsvennen Bård Tufte Johansen som får gjennomgå når de to møtes på en restaurant i Nydalen. Furuseth ber komikeren om ikke han kan hjelpe henne til å få til et møte med kronprinsesse Mette-Marit.
 
- Jeg har gjort mye rart på tv som familien skammer seg over. Bestemoren min snakker om to ting. Hun snakker om krigen og at jeg har vært naken på tv. Jeg tenker at det hadde vært fint om hun ble stolt av meg på ordentlig, og da lurte jeg på om du kunne hjelpe meg med å møte Mette Marit, spør Else Kåss Furuseth sin gode venn.

- Du tenker på å møte henne for å kunne ta et bilde med henne og vise til bestemoren din? spør Bård Tufte og prøver på et vis å imøtekomme hennes ønsker.

Uvitende blir han filmet mens Furuseth fortsetter å mase.

- Det er ikke mulig å komme i bursdagen hennes da?

- Mette-Marit, vi lar det ligge, sier Bård Tufte Johansen lettere irritert.

- Syntes synd på Else Etter gjentatt mas fra Else Kåss Furuseth, sier Bård irritert at det ikke lenger er noe tema.

- Hvordan opplevde du det situasjonen?

- Jeg syntes bare synd på Else. Jeg trodde hun var nervøs for at hun skulle spørre om det. Men så var hun bare nervøs for at vi ble filma. Jeg var veldig lettet da jeg fant det var skjult kamera, jeg trodde et øyeblikk nesten at det hadde rabla for henne, sier Bård Tufte Johansen til Dagbladet.

- Er dette et av de verste spørsmålene en god venn kan stille deg?

- Kanskje noe av det flaueste, men mest for henne.

- Har du noe imot at dette vises på tv?

- Komikere har ikke lov til å nekte at ting skal bli vist. Det er akkurat som at arbeiderpartifolk må være med på dugnad, sier Tufte Johansen.