<strong>TRYGGE I SEG SELV:</strong> Rakel Nystabakk, Magnus Myhr, Ellen Andreassen og Lars August Jørgensen i «Goodbye Kitty». Foto: Chrisander Brun, Teatret Vårt
TRYGGE I SEG SELV: Rakel Nystabakk, Magnus Myhr, Ellen Andreassen og Lars August Jørgensen i «Goodbye Kitty». Foto: Chrisander Brun, Teatret Vårt Vis mer

Anmeldelse «Goodbye Kitty». Teatret Vårt og Rebekka/Huy:

Når følelsen av å være annerledes får et rom det er godt å være i

Et trygt rom

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TEATER: Går det an å dele en opplevelse uten å bruke merkelapper? «Goodbye Kitty» prøver. Utgangspunktet er en vilje til å bryte med alle de merkelappene som klistres på «typisk jente» og «typisk gutt», men forestillingen bryter også med slike merkelapper som en gjerne setter på forestillinger.

Den blander konsert, dans, lyskunst, performancekunst og korte talesekvenser til en løst forbundet scenekunstopplevelse der vekten ligger på opplevelsen, og tilskueren har mulighet til å velge sin egen forståelse av innholdet - eller la det være.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer