Når ikke opp

Ally er ikke med på lista over seernes forslag til beste TV-serie gjennom tidene.

Tirsdag lanserte Dagbladet.no kåringen av De beste TV-seriene. To av våre journalister lanserte sine topp ti-lister, som en liten oppvarmer for leserne. Det tok ikke lang tid før vi skjønte at utelatelsen av blant annet The Simpsons og Futurama nok ikke var helt i tråd med resten av befolkningen.

Når denne saken skrives er det komemt inn 322 innlegg i debatten. Vi har gått gjennom den, og plukket ut det som ser ut til å være de ti mest populære seriene. Vi lar imidlertid debatten gå noen dager til, før vi klinker til med en avstemningen, og den endelige kåringen av den beste TV-serien gjennom tidene.

Her er den midlertidige lista (I tilfeldig rekkefølge):

Kalde føtter:

- Kalde føtter er en genial serie! Den er morsom, tankevekkende og handler om ekte mennesker med normale problemer. Herlig befriende, skriver Silje i sitt innlegg.

Babylon 5:

- Babylon 5 er en av de absolutt beste sci/fi serier som noen gang er laget. Savner den serien voldsomt, skriver Zaroth.

Kongen av Queens:

- Det må bare bli Kongen av Queens som er førsteplasskandidat! Der er så mye bra ironi og humor, som treffer alle i hverdagslige hendelser, skriver Lisa.

The Simpsons:

- The Simpsons gjenspeiler virkeligheten på en måte som er så godt laget at man til tider skulle ønske at man bodde i Springfield city selv! Faktisk så godt laget at ingen serie som inneholdt virkelige mennesker kunne erstattet den, skriver Serieslaven.

Seinfeld:

- Dette må være den teiteste debatten på Dagbladet noensinne!! Svaret sier seg jo selv! Seinfeld er tidenes TV-Serie! Uten tvil!! De som mener denne serien ikke er morsom og ufattelig bra, har et problem...., skriver tonern.

M.A.S.H.:

M*A*S*H må vel betraktes som en av de beste seriene som noen gang har rullet over TV'n Den siste episoden av M*A*S*H var det mest sette programmet helt frem til siste omgang av Seinfeld (som også er genialt), skriver Karlsen.

Futurama:

Vi må ikke glemme Futurama her nå! Den ultimate taperen Zoidberg, og den onde Bender slår alle. Alle karakterene er unike og står bra til hverandre, skriver Ole.

Sopranos:

Sopranos er uovertruffen. Serien har ei djupne på innhald, og ein stilfaktor på det ytre, som ingen er i nærleiken av, skriver Stig Elvis.

Venner for Livet:

- De er en gjeng med seks totalt forskjellige sjeler, kanskje det er det som har gjort dem populære? Det er jo en grunn til at Warner Bros betaler dem ni millioner hver pr. episode. De har alltid vært mine favoritter, og kommer alltid til å være det, skriver Torill.

Alle Elsker Raymond:

- Den serien er såååå fin! Og ikke minst morsom! Maken til foreldre/svigerforeldre skal man dessverre ikke lete lenge etter, men det er herlig å se på, skriver Ellemelle.

Mangler favoritten din? Legg inn din toppliste her!

SIMPSONS: >- The Simpsons gjenspeiler virkeligheten på en måte som er så godt laget at man til tider skulle ønske at man bodde i Springfield city selv, skriver Serieslaven.
SEINFELD: - Dette må være den teiteste debatten på Dagbladet noensinne!! Svaret sier seg jo selv! Seinfeld er tidenes TV-Serie, skriver tonern.
KALDE FØTTER: - Kalde føtter er en genial serie, skriver Silje.