Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Når jeg leser intervjuene jeg ga, får jeg lyst til å gi meg selv en på trynet

Sylvester Stallone var høy på pæra.

(Dagbladet): - Jeg var fryktelig til å misbruke makt.

Det innrømte Sylvester Stallone da han lørdag stilte til et 90 minutter langt intervju foran full sal i London-teateret Palladium. 67-åringen fikk sitt store gjennombrudd da han skrev manuset til og spilte hovedrollen «Rocky». Men suksessen gikk ham til hodet, mener Stallone selv.

- Jeg ble utålelig og mente jeg var en autoritet på alt mulig, sier en åpenhjertig skuespiller ifølge BBC News.

- Når jeg leser noen av intervjuene jeg gjorde den gangen, skulle jeg ønske jeg kunne reise tilbake i tid og gi meg selv en på trynet, sier han.

Fikk beina på jorda igjen Det er kanskje ikke så rart at Stallone fikk et høyt selvbilde. Opprinnelig ble den da 30 år gamle skuespilleren tilbudt 300 000 dollar for filmmanuset, tilsvarende en million av dagens dollar, dersom han ga opp å spille bokseren selv.

Men Stallone sto på at han ville lage filmen selv, og endte med ti Oscar-nominasjoner og tre priser, samt en stor kassasuksess som førte til en hel serie oppfølgere.

Det var først med floppen «Paradise Alley», en forlengst glemt film om wrestlere i New York, at Stallone fikk beina på jorda igjen. Da han oppsøkte en førpremiere i 1978 fant han en kinosal befolket av i alt to - 2 - personer.

- Og den ene satt og sov, forteller Stallone, som mener opplevelsen var ydmykende, men at han hadde godt av det.

Utelukker mer Rambo Stallone er nå aktuell med nok en boksefilm, «Grudge Match», der han spiller mot Robert de Niro.

Han skal være åpen for å spille Rocky Balboa igjen, men mener sin andre, store filmfigur John Rambo har utspilt sin rolle.

Det tyder kanskje på at forhandlingene om en tv-serie om Rambo har strandet?