Straks klar for FIRST HOUSE ettersom:

Når Wara kan så kan vi jo alle varamenn

Erna Solbergs headhunterbyrå

ERNAS NY WARAMANN: Tor Mikkel Wara fra First House til Ernas House, og det åpner opp for ny jobb for vår artikkelforfatter. Utnevnelsen av Wara som justisminister viser også at Frp virkelig ikke har mange å ta av i partiet når de må hente inn en som har vært ute av det i en mannsalder. Men, pytt. Foto: NTB Scanpix.
ERNAS NY WARAMANN: Tor Mikkel Wara fra First House til Ernas House, og det åpner opp for ny jobb for vår artikkelforfatter. Utnevnelsen av Wara som justisminister viser også at Frp virkelig ikke har mange å ta av i partiet når de må hente inn en som har vært ute av det i en mannsalder. Men, pytt. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag og straks klar for ny kremjobb hos First House. Her går jeg sikkert inn som grinebiter og oldboyspartner. Gleder meg meget og voldsomt. Skal ut og ta mål av nye dresser og blå skjorter i morgen. Frisør, negler og nesehår mandag, pronto. Jeg sier som guttene og pikene i First House:

Hos oss finner du rådgivere med bakgrunn fra topposisjoner i næringsliv, finans, politikk og media. Rådgiverne i First House har stått i stormen og lært av det. Erfaringen kommer kundene til gode når de ønsker å bli sett, hørt og forstått for å nå sine mål. Vi er strategiske rådgivere som gjør en forskjell for deg og din virksomhet.

Yeah! Sånn skal det låte. Jeg ser fram til å arbeide med noen av landets ypperste kunder, til å ha ei feit kundeliste som ingen andre enn meg og mine øverste ledere vet særlig mye om, vi driver slik. Vi kan dette. Vi er First House, Erna Solbergs headhunterbyrå. Erna er vår venn. Hun henter hos oss når hun skal ha kvalitet i alle ledd.

Yes Minister, som vi ofte sier over en fredagsbayer her i førstehuset hvis vi da ikke går hjem for å drikke kakao mens vi har på oss sykkelhjelmene. Noen vil kanskje mene det er snodig at en fyr, som i over 30 år har skrevet vås i en tabloidavis, plutselig skal begynne hos First House. Dem om det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer