«Narcos» sesong 2:

Narkobaronens sønn med lang liste over historiske feil i «Narcos»

Pablo Escobars sønn kaller serien om livet til faren krenkende.

NARKODRAMA: 2 sesong av Narcos ble sluppet i September 2016. Se trailer for den her. Serien går på Netflix. Video: Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ikke lenge siden Netflix slapp sin andre sesong av suksesserien «Narcos». Episodene fikk terningkast fem av Dagbladets anmelder.

I programmet følger vi dramatiseringen av narkobaronen Pablo Escobars liv og får et innblikk i hvordan det er å være en av verdens mest ettersøkte menn.

Serien er basert på Escobars sanne historie, men som med alle dramatiseringer, må man gjøre enkelte endringer for å få historien til å fungere på skjermen.

Det kan likevel hende at Netflix har tatt seg litt mange kreative friheter. Det mener i hvert fall narkobaronens sønn, Sebastian Marroquin (tidligere Juan Pablo Escobar).

I et innlegg på sin Facebook-side har han ramset opp hele 28 punkter han mener serien feiler på. Noen av dem kan vise til grove faktafeil i serien.

Hardt ut

Flere internasjonale medier, deriblant The Independent og The Telegraph, har omtalt saken. Det er «Narcos» sin andre sesong Marroquin angriper i Facebook-innlegget, som originalt er skrevet på spansk.

De 28 punktene tar for seg alt fra at det lokale sportslaget Escobar heide på i Medellín er feil i serien, til at et angrep i rivalen Gilberto Rodriquez' bryllup aldri fant sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer