Narkosalg på videregående skoler

«Narko kan hvem som helst få kjøpt når som helst i min lille by. Folk vet hvem som selger, selv sånne som meg som aldri har sett narko annet enn på bilder i media. Jeg finner det bare merkelig at selgerne kan holde på i årevis uten at de bures inn. Ingen skal fortelle meg at ikke politiet også vet hvem-hva-hvor, liksom.Oldie«Nei, det er meget lettere å fronte boblejakkefolket som trenger et skudd. Bakmenn innen dop og sexsalg?

Dem tør ikke snuten eller politikerene nærme seg. Langt lettere å kjøre en «hvit natt», ta et par sporadiske sexkunder enn å ta opp kampen mot svina som ruinerer så mange liv.

Ibux 666«Ungdommene som pusher dette som avisene så vagt omtaler som narkotika, følger ingen regler. De driter i om de selger til mindreårige, og profitten havner i hendene på kriminelle drittmennesker.

Klamydia«Gutta som pusher Mary Jane langs Akerselva er ikke ukjente for å vise kniven til fulle menn for å få litt penger av dem … For øvrig har mange av dem ikke arbeidstillatelse – så stick it, freppere. Alt har sideeffekter. Gir man ikke folk positive valgmuligheter, så velger de de eneste veien ut! Jeppe