Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Narvesensjef tatt for svartebørs

La ut U2-billetter på nett til dobbel pris.

Kristiansand (NTB): Butikklederen hos Narvesen i Kristiansand tok ut U2-billetter til seg selv og solgte dem privat over internett til dobbel pris.

Sist lørdag sto Torill Frislid Gustafson (27) fra Vennesla utenfor Kristiansand forgjeves flere timer i kø foran Narvesen-kiosken i Markens gate i Kristiansand for å sikre seg billett til U2-konserten i Oslo 27. juli.

Narvesen selger konsertbilletter online, men denne dagen brøt systemet brøt sammen. Torill var blant de mange som ga opp å få billett, skriver Fædrelandsvennen.

Dagen etter fikk hun napp på billett på nettauksjonsstedet QXL. Hun kastet seg inn i budrunden og fikk tilslaget på 1.250 kroner. Dobbelt så mye som veiledende billettpris.

Da hun skulle sjekke selgers navn, fikk hun hakeslepp. Det var nemlig innehaveren av Narvesen storkiosk i Markens gate i Kristiansand - der hun forgjeves hadde stått i kø.

- Det går bare ikke an. Han har benyttet sin maktposisjon til å sikre seg selv billetter, som han deretter selger privat til langt høyere pris. Jeg kan ikke fatte at det er lov, sier Torill.

- Dette er ureglementert og fullstendig uakseptabelt. Denne saken skal vi rydde opp i, sier Roar Markussen, distriktssjef i Reitan Service Handel, som driver Narvesen og Seven Eleven Storkiosker.

- Jeg kjøpte seks billetter privat, slik alle har anledning til. Jeg kan ikke skjønne at jeg har gjort noe galt, sier Narvesen-innehaveren til avisen. (©NTB)

POPULÆR: Bono og U2 er så populære at folk går langt for å skaffe seg billetter, og for å tjene penger på dem. FOTO: SCANPIX
POPULÆR: Bono og U2 er så populære at folk går langt for å skaffe seg billetter, og for å tjene penger på dem. FOTO: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media