Natalie Portman rir med Indiana Jones?

Starter filming i juni. Her er arbeidstittelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Harrison Ford ble sist sett som Indiana Jones, eller Dr. Henry Jones Jr., i 1989 - om vi ser bort fra alle krumspringene til den unge versjonen av Indy.

Nå er han tilbake for en fjerde film om den aldrende eventyreren.

Produsent George Lucas og regissør Steven Spielberg bekreftet ved årsskiftet at de vil begynne innspillingen av den fjerde «Indiana Jones»-filmen i juni i år, melder Hollywood Reporter.

Skriver inn Connery

Jakten på det rette manuset til filmen har pågått i en årrekke, og det var til slutt manusforfatter David Koepp («Jurassic Park», «War of the Worlds») som fikk godkjent sin skisse.

- George, Harrison og jeg er alle veldige spente. Vi føler at dette manuset var vel verdt å vente på, og håper at det vil være i stand til å levere alt du kan forvente deg fra vår Indiana Jones-historie, uttaler Speilberg.

Ifølge filmdatabasen IMDB skal filmen komme i 2008, og det ryktes at Natalie Portman står på rollelista til filmen som har arbeidstittelen «Indiana Jones and the Ravages of Time».

Både George Lucas og Harrison Ford sier at de ønsker å ha med Sean Connery i rollen som professor Henry Jones - faren til Indy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer