Natalies nye liv

Blir trolig sendt ut av Norge. Kranglet med Big Brother. Startet sexside på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natalie Strand (23) fikk norgeshistoriens korteste opphold i et kikker-tv-program. Etter to dager i huset på Fornebu, måtte hun pakke sakene sine og reise hjem. Hun hadde likevel fått sine 15 minutter med kjendisstatus.

Dagbladet.no treffer henne i lokalene til nettsiden Big Sister på Tøyen i Oslo. Siden ble startet etter at hun ble sendt hjem fra Big Brother, for å melke det hun kan etter oppholdet.

- Jeg har fått spydige henvendelser fra folk som sier «du tror du er kjendis». Ja, jeg er kjendis. Det var jeg allerede før jeg gikk inn i Big Brother-huset. Men jeg har ikke blitt høy på pæra. Jeg har de samme vennene, går på de samme festene og bruker de samme klærne, sier hun.

Truet med søksmål

Natalie sier hun er fornøyd med behandlingen hun har fått av Big Brother i ettertid. Men hun holdt på å bli saksøkt.

- Jeg gikk kanskje for langt. Jeg la ut bilder på hjemmesiden av meg selv i Big Brother-huset. Det likte ikke Big Brother, så de truet med å saksøke meg. Vi valgte å fjerne bildene fra Big Sister, sier hun.

De fleste C-kjendisene fra kikker-tv forsvinner rett inn i anonymitetens verden igjen. Noen får jobber som programledere, og andre får platekontrakt. Natalie vil ikke være anonym. Hun vil ha sin del av kaka, og har laget en hjemmeside der hun sitter naken og kommenterer hva som skjer i Big Brother-huset.

- Jeg fikk ikke virkelig vist hva jeg var god for på Big Brother. Med Big Sister kan jeg få utløp for mine innerste fantasier og dele dem med dere, skriver hun i en av artiklene sine.

BB-STRID: - Jeg la ut bilder på hjemmesiden av meg selv i Big Brother-huset. Det likte ikke Big Brother, så de truet med å saksøke meg, sier Natalie.
BB-STRID: - Jeg la ut bilder på hjemmesiden av meg selv i Big Brother-huset. Det likte ikke Big Brother, så de truet med å saksøke meg, sier Natalie. Vis mer

Nakenbilder

De 3000-4000 besøkende som er innom siden hver dag får del i fantasiene hennes. De får også se nakenbilder av Natalie, i forskjellige utfordrende stillinger.

- Ja, jeg er naken på hjemmesiden. Men jeg er født naken. Dette er ikke porno. Jeg onanerer ikke på bildene. Jeg vil heller ikke kalle bildene erotisk. Det er litt mer kunst, sier Natalie, og skryter hemningsløst av fotografen som tar bildene.

- Han er Norges beste fotograf. Han får jo meg til å se pen ut. Det skal litt til med nesa mi, sier hun og ler.

- Jeg har selvfølgelig fått masse dritt i gjesteboka. Folk kaller med hore og andre stygge ting. Men det har vært svært mye god respons.

I seng med Natalie

Natalie vil videre. Først skal hun utvikle hjemmesiden slik at den står på egne bein. Målet er 20 000 besøkende hver dag.

- Vi vil ha alt fra matoppskrifter til sex. Dette er en side for både gutter og jenter, heterofile, bifile og homser. Jeg prøver å gjøre siden spennende for alle.

- Da jeg sa ja til å jobbe med Big Sister, ga jeg klar beskjed om at jeg ikke skulle være en pyntedokke. Jeg skriver artiklene selv, kommer med bilde-ideer selv, og er redaktør. Jeg har også planer om en seksjon som skal hete «In bed with Natalie». Da skal jeg ligge i en seng og intervjuer kjendiser. Jeg har vært i kontakt med flere kjendiser fra reality-tv og såpeoperaer.

Kastes ut av Norge?

Så vil hun bli tv-kjendis.

- Alle mennesker drømmer om å være kjendiser. Men jeg kan ikke sitte og vente på at en tv-jobb skal falle ned fra himmelen. Jeg har allerede vært stuntreporter, og jobbet med basketligaen på TV 2. Tv-selskapene må få en liten smakebit av meg, for å se om jeg passer til jobben.

Natalie ble kastet ut av Big Brother-huset etter to dager. Det tok hun ikke så tungt.

- Jeg hadde aldri giddet å være der i 100 dager uansett.

Verre er det at hun kan bli kastet ut av Norge. Hun har ikke arbeidstillatelse, og skal i møte med Utlendingsdirektoratet (UDI) i dag.

- Jeg har vært sju år i Norge og tre år i Israel. Men jeg er ganske sikker på at jeg blir bortvist, sier hun.

Vil kapre verden


- Israel kommer trolig til å se på meg som en desertør, og sende meg i fengsel. Jeg har vært gift med to menn som ikke var jøder, og sluppet militærtjenesten så langt. Jeg går ikke en lys framtid i møte, hvis jeg blir sendt til Israel. Jeg kommer til å anke hvis jeg får avslag på søknaden. Men UDI kan sende meg ut på dagen.

- Og da blir det slutt på Big Sister?

- Selskapet som eier Big Sister holder til i Spania. Internett er over hele verden. Jeg kan gjøre akkurat det samme fra Israel, sier hun.

- For det norske markedet har vi hjemmesiden bigsister.no. Kanskje vi kan registrere bigsister.com i framtida, og gå løs på verdensmarkedet, sier hun.

BB-STRID: - Jeg la ut bilder på hjemmesiden av meg selv i Big Brother-huset. Det likte ikke Big Brother, så de truet med å saksøke meg, sier Natalie.
KONTORET: Natalie sitter på dette kontoret og skriver analysene av hva som skjer i Big Brother-huset.Alle foto: BJØRN LANGSEM

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer