Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Navn: Erling Fossen

Mitt jordbærsted:

Gressholmen, Oslofjorden

- Dette er mitt ultimate sommersted, for her kan jeg gjøre alt. Jeg drikker øl, bader naken, er intim, diskuterer politikk med kamerater, og ser på kaninene med sønnen min. Man kan ikke la være å bli glad i Oslo når man ser byen herfra i solnedgangen. Så tar jeg båten tilbake til byen - og kvelden er åpen.

Mitt beste sommerminne:

- Få kjenner fjellheimen så godt som jeg og bror min. Vi ble dratt med på fottur hver eneste sommer, og strevde med å henge med fatter'n som alltid gikk i front. Helt til den gangen vi «gikk han i senk». Jeg var vel kanskje 11- 12 år, og plutselig satte han seg ned og sa at vi måtte gå i forveien. Skadefro og triumferende gikk vi så fort at han aldri tok oss igjen.

Min første sommerjobb:

- Fatter'n skaffet meg jobb som bud på Rådhuset i åttendeklassen. Alle vi gutta som gikk bud sloss om å levere post til kommuneadvokaten. Han hadde en fantastisk sexy sekretær med tung parfyme og stiletthæler. Jeg tolket måten hun ga meg posten på, smilet hennes, og var overbevist om at hun var forelska i meg.

Min første sommerforelskelse:

- Jeg var forelska i Gry og Laila som kom inn i klassen min i sjuende. Jeg og bror min hadde mekket et «stereoanlegg» (bærbar kassettspiller og radio), og spilte «Living Next Door To Alice» hundre ganger for å få dem til å komme bort.

Til slutt kom de, Gry og Laila, men bare for å spørre om de kunne få låne anlegget...

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media