Navnestormen

«Er lei kongehuset. Ari Behn er likevel et underholdende bidrag i samfunnsdebatten. Men jeg er enda mer lei av slike sutrefigurer som Grimstad og Vinje. Vi trenger ikke kongehuset – de forbruker langt mer enn de skaper – om man ser bort fra det de skaper i sladrepressen – der de faktisk gir høy produksjon og mange arbeidsplasser. kof

«Gratulerer, Vinje. Du er et foregangseksempel for alle navnemobbere i norske barneskoler, og har lagt et godt grunnlag for at jentungen du omtaler kan bli mobbet for navnet sitt.

Hermanf«En språkmann som legger seg opp i hva andre kaller barna sine, blir dumt. Jeg synes dette navneangrepet er så ufint og under beltestedet at min store respekt for språkmannen Vinje, med fornavnet Finn-Erik, dalte flere hakk.

Orf

«Ari er en offentlig person og jeg forstår godt at språkforskeren reagerer. Det er ikke et angrep på Ari, men på idiotien som ligger i navngivningen av barna.

vict0r«Vinje har et godt poeng, barna til Ari og ML er kongelige i Norge, og da bør de ha ordentlige norske navn.

PiderRo

«Litt morsomt at et mellomnavn på den femte i arverekkefølgen skal være nok til å legge ned monarkiet. Tror Vinje som språkprofessor er bitte litt overfokusert på sin lille flik av samfunnsmaskineriet, ha-ha.

Grus

«Ari Behn er for dum til å skjønne når nok er nok. Utrolig at han får spalteplass overalt. Men det selger jo, så hvorfor ikke? ;-)

Jon-E