Navnet skjemmer ingen

Gruppa har et navn som ville gitt biip-rekord på MTV. Men ikke la deg lure, musikken til Indiebandet Fuck er lite skrål og mye sjel.

Bandet Fuck er stikker innom Norge på tampen av sin europaturné. Til tross for at indie-sjangeren er et uoppdaget musikkterreng for mange nordmenn.

Selv om bandets navn skulle gi lovnad om bråkmakermusikk, er det langt fra tilfelle. Fuck presenterer intime, melodiøse gitarbaserte lo-fi-låter. De har blitt sammenlignet med det nå oppløste bandet Pavement, hvor Stephen Malkmus var frontfigur. Også Yo La Tengo er nevnt som inspirasjonskilde.

I februar i år kom albumet «Cupid\'s Cactus» på Smells Like Records, labelen til Sonic Youth-trommisen Steve Shelley. Og i april kom oppsamlingsalbumet «Gold Bricks» på labelen Homesleep Records. Mest kjent er nok bandet for albumet «Pardon My French» som kom på Matador Records i 1997.

Les mer om albumet «Cupid\'s Cactus» på sidene til plateselskapet Smells Like Records. Her kan du laste ned låtene Panties Off og It\'s Unbelieveable som mp3-filer. Info om albumet «Gold Bricks» finner du på sidene til plateselskapet Homesleep Records.

Eller les mer om bandet på deres egenproduserte hjemmesider eller på internettsidene til musikkmagasinet Rolling Stone.