Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nazier angrep Ali G

«Bruker dere fuktighetskrem?»

Den britiske komikeren Sacha Baron Cohen, best kjent som «Ali G», måtte ta beina fatt under innspillingen av et innslag i USA, melder New York Times.

Utkledd som den overfreshe østerriske motereporteren «Bruno» gikk han bort til et demonstrasjonstog med nazister i delstaten Georgia. «Bruno» - med stripet blondt hår, ermeløs t-skjorte og pinntrange bukser - ga rasistene komplimenter for utseendet, og gg spurte om de brukte fuktighetskrem.

Pen hud kanskje, men definitivt ganske tynn. En av snauskallene gikk straks til angrep på Ali Gs kameramann.

- Han gikk fysisk til angrep på kameramannen og strakk seg etter sin pistol. Vi løp som vi aldri har løpt før, sier produsent Dan Mazer til New York Times.

Men «Bruno»-figuren, og den noe sex-fikserte sentralasiatiske reporteren «Borat» har flere ganger ført komikeren Cohen opp i spente situasjoner. Som da «Bruno» spurte en snauskalle i bar overkropp på musikkfestivalen «Evilfest»: «E det ingen skinheads som ikke er homo?».

Men utkledd som Ali G havner Cohen sjelden i trøbbel, sier Mazer. Han mener det skyldes at Ali G-figuren kan framstå som truende.

- Siden Bruno er helt camp og Borat er en idiot tror folk de kan kødde med dem, sier Mazer.

RESPECT: Ali G havner sjelden i alvorlig trøbbel, men med «Borat» og «bruno» går det galt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling