Nazier angrep Ali G

«Bruker dere fuktighetskrem?»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske komikeren Sacha Baron Cohen, best kjent som «Ali G», måtte ta beina fatt under innspillingen av et innslag i USA, melder New York Times.

Utkledd som den overfreshe østerriske motereporteren «Bruno» gikk han bort til et demonstrasjonstog med nazister i delstaten Georgia. «Bruno» - med stripet blondt hår, ermeløs t-skjorte og pinntrange bukser - ga rasistene komplimenter for utseendet, og gg spurte om de brukte fuktighetskrem.

Pen hud kanskje, men definitivt ganske tynn. En av snauskallene gikk straks til angrep på Ali Gs kameramann.

- Han gikk fysisk til angrep på kameramannen og strakk seg etter sin pistol. Vi løp som vi aldri har løpt før, sier produsent Dan Mazer til New York Times.

Men «Bruno»-figuren, og den noe sex-fikserte sentralasiatiske reporteren «Borat» har flere ganger ført komikeren Cohen opp i spente situasjoner. Som da «Bruno» spurte en snauskalle i bar overkropp på musikkfestivalen «Evilfest»: «E det ingen skinheads som ikke er homo?».

Men utkledd som Ali G havner Cohen sjelden i trøbbel, sier Mazer. Han mener det skyldes at Ali G-figuren kan framstå som truende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer