Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Westworld»-stjerna:

- Det kommer ti nye episoder, og ja,  jeg er med i den nye sesongen

Skuespiller Ed Harris bekrefter i et intervju med BBC at han er klar for en ny runde av suksessserien «Westworld».

RETURNERER: Ed Harris er med videre i «Westworld». Foto: HBO / NTB Scanpix
RETURNERER: Ed Harris er med videre i «Westworld». Foto: HBO / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg har akkurat pratet med skaperne av serien, Jonathan Nolan og Lisa Joy, de har bestemt seg for å lage ti nye episoder av «Westworld». Jeg er involvert, sier skuespiller Ed Harris i et intervju med BBC.

I tv-serien «Westworld» spiller Harris den mystiske karakteren «Mannen i svart», og det har vært knyttet stor spenning til om den til nå sentrale rollen i det hele tatt overlever første sesong.

Les alt om høstens største tv-serie her.

Hvordan Harris er involvert i de nye episodene vet man lite om, og i «Westworld»s intrikate univers med drapslystne mennesker og roboter i skjønn forening er det ikke nødvendigvis gitt at han dukker opp i samme rolle.

På rollelista i første sesong av HBOs nye gigantserie finner man navn som Evan Rachel Wood, Ed Harris, Anthony Hopkins, og norske Ingrid Bolsø Berdal.

Den stjernespekkede serien er basert på sci-fi-klassikeren med samme navn fra 1973, og hadde premiere på HBO i oktober. I dag har episode åtte av ti norsk premiere på strømmetjenesten HBO Nordic.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!