Ne-Yo kommer til Norge

Er ett av fem nye artistnavn som er klare for Nobelkonserten.

TIL NORGE: Den amerikanske r'n'b-artisten Ne-Yo kommer til Norge i desember for å opptre på Nobelkonserten i forbindelse med at Den Europeiske Union mottar fredsprisen. Foto: Rolf Vennenbernd / EPA / NTB Scanpix
TIL NORGE: Den amerikanske r'n'b-artisten Ne-Yo kommer til Norge i desember for å opptre på Nobelkonserten i forbindelse med at Den Europeiske Union mottar fredsprisen. Foto: Rolf Vennenbernd / EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Om to uker deles fredsprisen ut til Den Europeiske Union i Oslo Rådhus, og den årlige Nobelkonserten blir avholdt samme kveld.

Arrangørene har i dag sluppet fem nye navn på artister som skal opptre på fredspriskonserten.

- Sjelden kombinasjon R'n'b'-artisten Ne-Yo, de tre italienske popoperatenorene i Il Volo, belgiske Milow og 11-mannsorkesteret Fanfare Ciocarlia fra Romania skal alle opptre i Oslo Spektrum.

Det skal også den portugisiske trioen OqueStrada.

Fra før av er det kjent at de norske artistene Susanne Sundfør og Karpe Diem, svenske Laleh og amerikanske Jennifer Hudson og Seal kommer til fredspriskonserten.

- Det skjer ikke ofte at artister fra nord, sør, øst og vest i Europa deler scene med internasjonale verdensstjerner. Det vil skape en spennende Nobelkonsert og vi er stolte over å ha fått det til, sier ansvarlig produsent Odd Arvid Strømstad i Eyeworks Dinamo i en pressemelding.

- Dypt beæret Den amerikanske skuespilleren Sarah Jessica Parker (47), best kjent som «Carrie Bradshaw» i tv-serien «Sex og Singelliv», er årets vertinne. Hun skal ledsages av Hollywood-kjekkasen Gerard Butler (43).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer