Nedverdigende for alle

«Blandede følelser» etterlater deg dessverre ikke med blandede følelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Én av grunnene til å være glad for ikke å jobbe i filmbransjen, er at du slipper å få den telefonen fra Adam Sandler. Den som tilbyr deg å delta i en knallfarget komedie som Sandler produserer og spiller i, som vil bli sett av millioner verden over og betale ned huslånet og billånet ditt, men innebærer den fullstendige fornedrelse for alle involverte.

Udusjet enkemann Dessverre har mange nok takket ja til at «Blandede følelser» er en virkelighet, og består av følgende persongalleri:

En udusjet enkemann med tre døtre som legger stevnemøtene sine til puppebaren Hooters (Sandler). Den fraskilte moren som møter ham der, som ved en misforståelse prøver å slukke tørsten med løksuppe og blir sittende og spytte ut replikkene sine gjennom løken og ostelaget (Drew Barrymore). Den overseksualiserte og frittalende klisjévenninnen som dumper sin rike kjæreste like før en reise til Sør-Afrika og dermed sørger for at de to aleneforeldrene, som nå behørig hater hverandre, havner på samme tur og samme suite med de respektive barneflokkene. Den vevre datteren til Sandler, som har hår litt over skulderhøyde og derfor blir tatt for å være en gutt omtrent hvert femte minutt. Og det afrikanske koret, som synger ut sine livsglade kommentarer til alt som skjer med gebrokkent engelsk og rullende øyne, i en av de mest beklemmende og plumpe skildringene av «innfødte» på denne siden av «Tintin i Kongo».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer