- Neeeeeei!!!

Skolegutten Tommy Lee skal ikke gifte seg med Pamela likevel.

(Dagbladet.no): Tommy Lees nye tv-show \'Tommy Lee Goes to College\' har premiere 16. august, og den siste tida har han skaffet seg masse PR gjennom gifterykter med eksen.

- Neeeeeei!!! avkreftet han på talkshowet til Jay Leno i går kveld.

- Jeg tok med Pamela og ungene til Hawaii da hun hadde bursdag. Og hver gang vi tilbringer tid sammen, begynner folk å påstå at vi skal gifte oss igjen.

- Superforelsket

Baywatch-stjerna og superrockeren var gift fra 1995 til 1998 - samme år som han ble dømt til fire måneders fengsel for å ha sparket henne. I siste nummer av People magazine holder han derimot døra på gløtt:

- Vi er superforelsket. Men vi skal ta ting rolig og se hva som skjer.

Bundet av ungene

Til Leno forklarer han det slik:

- Du skjønner, vi kommer til å holde sammen for alltid. Vi elsker hverandre dypt, og vi har to vakre unger. Men når det gjelder giftermål eller forlovelse, så er jeg verken forlovet eller gift.

Kjendisparet har sønnene Brandon (9) og Dylan (7).

Pamela har avfeid ryktene, og skyldt på at Tommy bare har vært ute etter å skaffe PR til tv-serien sin. \'Tommy Lee Goes to College\' handler som tittelen antyder, om at den 42 år gamle rockeren skal tilbake på skolebenken. Innspillinga til reality-serien startet i oktober, og første episode blir sendt på NBC om en uke.

Fest og musikk

Skandalerockeren har studert kjemi, litteratur og rock-historie ved University of Nebraska. Mötley Crüe-trommisen forsøkte også å spille seg til en plass i skolekorpset.

- Jeg gleder meg til litt musikk, litt utdannelse og litt festing - hele college-opplevelsen, sa han til avisa Lincoln Star før skolestart.

• Ikke alle var like fornøyd med den nye eleven

<B>KJENDISPAR MED BROKET FORTID: Det har vært mye fram og tilbake for Tommy Lee og Pamela Anderson det siste tiåret. Her er de på åpningsfesten til en rockebar i Hollywood 30. juni i år.
<B>KORPSGUTT: Mötley Crüe-trommisen svinger trommestikkene for Nebraska-universitetet i pausen på en fotballkamp.