KOMMENTARER

Nei, jeg vil ikke se deg naken

Det er på tide å avslutte strekkmerkefesten.

TYPISK DAGBLADET: For å forklare hva jeg mener viser jeg her et bilde av nakne kropper. Beklager det. Foto: Faksimile Kamille
TYPISK DAGBLADET: For å forklare hva jeg mener viser jeg her et bilde av nakne kropper. Beklager det. Foto: Faksimile Kamille Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Plutselig var de overalt: Hverdagskroppene.

Bleike, valkete, strekkmerkede, hårete, dissende, dinglende - og noen få slanke og veltrente - hverdagskropper velter mot oss fra bladstativ, nettaviser og Facebook-feeds.

«Slik ser kvinnekroppen egentlig ut - Denne moren viser sannheten etter fødselen», skriver Side2, og bildelegger saken med strekkmerker og løs hud.

«Slik ser kvinnekroppen ut etter fødsel» slår Klikk.no fast, og illustrerer det hele med et bilde av det eieren selv beskriver som en «elefantmage».

«Sorry gutter, sånn ser vi virkelig ut etter fødselen», nedslående nyheter fra TV 2, som har valgt et bilde av en ammende mor med antydning til mageheng.

VGHelg har fast spalte med hverdagskropper hver uke.

Kvinnebladet Kamille selger oktoberutgaven sin med coversaken «Ja vi elsker kroppen vår! 5 kjente damer lar kjolen falle».

Dora Thorhallsdottir, som i Kamille er avbildet mens hun sitter på do kun iført stiletthæler og hårhåndkle, fulgte denne uka opp i Dagbladet med saken «Det holder nå. Vi vil ikke ha kunstige damer mer. Vi vil ha ekte kropp».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer