Nei, nei, gutt.

«That Awkward Moment» er en «Sex and the City»-film med XY-kromosom.

Nei, nei, gutt.
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Det finnes en egen plass i det popkulturelle helvete for nedlatende underholdningsfilmer.

Dette er filmer som baserer seg på at både filmskaperne og publikum vet hva som er det rette for den forfjamsede hovedpersonen å gjøre, og så venter i halvannen time på at han eller hun skal komme til samme innsikt som dem og si nei takk til det lukrative, men småkorrupte jobbtilbudet; løpe gjennom flyplassen for å hindre drømmedama i å reise, og så videre.

Ønsket om noe fast Den romantiske komedien «That Awkward Moment» har egentlig alle forutsetninger for å unngå denne typen søvnig forutsigbarhet. Det dreier seg om hva som skjer når en gutt oppdager at han ønsker at det han har sammen med en jente - en vag romantisk eller erotisk eller flørtete forbindelse - skal bli til noe fastere og mer alvorlig.

Og så er spørsmålet hvordan han lirker frem en definisjon i en urban verden der det finnes myriader av mellomløsninger og midlertidigheter.

Et astronomisk antall jenter har forsøkt å tyne en slik definisjon ut av damefuten Jason (Zac Efron), alltid innledet med et illevarslende «Så ...», som er Jasons stikkord for å kappe trossene og komme seg ut. Det vil si, helt til han møter den eggende Ellie (Imogen Poots).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer