Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nei, nei, nei

Det er ikke noe valg her. Forviller du deg inn på denne, får du både pest og kolera.

FILM: Mange elsker Gabriel Garcia Marquez episke og mangefasetterte roman. Ikke så rart, historien om de to elskende som ikke får hverandre før på gravens rand, er en moderne klassiker og appellerer til romantikeren i oss alle. Men de bør gå langt, langt utenom denne filmversjonen.

Ufrivillig komikk

Det kan også de aller fleste andre gjøre - med et viktig unntak. Hvis du hører til dem som har en slags pervers glede av å se ufrivillig komikk, pill råttent skuespill, store, feite nærbilder av plastikkrynker og dialog som stadig får deg til å lure: Sa de virkelig det nå? Hæ??

Overspill

Det ser ut som om britisk Mike Newell («Fire bryllup…» og «Harry Potter og ildbegeret») har befalt sine skuespillere om å ta det helt ut og å finne sin «indre latiner». Resultatet er overspill og liksomfyrighet man vanligvis finner i komiserier og på revyscenen. Åh, skøna frøken Carmencita, vi ni dansa tango?

Javier Bardem fikk nylig Oscar for sin tolkning av drapsmaskin i «No Country for Old Men». Det er nesten ikke til å tro at det er den samme skuespilleren vi møter her. Om ikke annet så er «Kjærlighet…» et bevis på hvor prisgitt en skuespillers prestasjoner er manus og regi.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media