- Nei takk til Dødssyndene

Nærmere 1500 lesere tar avstand fra Kristopher Schaus nye tv-prosjekt.

«I høst skal TV 2 sende det noen kaller norgeshistoriens mest ekstreme tv-serie. I serien De syv dødssyndene med Kristopher Schau skal kanalen ”tøye seernes grenser for sanselige inntrykk i alle retninger og regelrett voldta alle oppfatninger fundamentert på barnetro”. Dette er Schaus egne ord, uttrykt til bilaget UKA-07.»

Slik begynner Eivind Algrøys nettopprop mot det han kaller TV 2s krenking og diskriminering av troende mennesker i Norge. Algrøy representerer det kristne medieforumet Familie & Medier.  

Over 1400 lesere har skrevet under oppropet på Dagbladet.no. Og det allerede før første episode av programmet er vist.

Den kristne seer- og lytterorganisasjonen ønsker å gi et signal til TV 2 om at de bør stanse De syv dødssyndene, og «tenke seg om i framtiden». Dessuten ønsker de gjennom oppropet å rette søkelys mot en trend der grensesprengning er et mål i seg selv.

Her kan du skrive under på oppropet.

Er du uenig med Algrøy? Her kan du lage et opprop til støtte for Kristopher Schau.

MØTER MOTBØR: I morgen starter Kristopher Schaus nye tv-serie De 7 Dødssyndene på TV 2. Det er det ikke alle som liker. Foto: HEIKO JUNGE / SCANPIX
MØTER MOTBØR: I morgen starter Kristopher Schaus nye tv-serie De 7 Dødssyndene på TV 2. Det er det ikke alle som liker. Foto: HEIKO JUNGE / SCANPIX Vis mer