Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nei til Britney - ja til reven

LONDON (Dagbladet): Prins William og Britney Spears avtalte å møtes til middag. Men prinsen holdt ikke middagsavtalen med den smellvakre popstjernen. Han dro på revejakt i stedet - i alle fall ifølge avisa The Sun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ryktene har svirret lenge, både i cyberspace og blant unge mobilbrukere, at prins William og Britney Spears har hatt en langvarig romanse. Nå innrømmer Britney at så er tilfelle. Men bare på e-post...

Britney var hedersgjesten i et talkshow-opptak hos Frank Skinner i kanalen ITV, og det var her hun innrømmet for første gang at hun og prinsen hadde utvekslet e-post.

Ifølge The Sun skal de to ha gjort en avtale om å spise middag sammen, men prinsen skal ikke ha holdt ord. Britney ville ikke snakke om årsaken til at de to ikke møttes, men The Sun hevder at han foretrakk å dra på revejakt.

- Vi utvekslet mange e-poster med hverandre, der vi også bestemte oss for å treffes over et måltid mat, men dette ble det ikke noe av, uvisst av hvilken grunn, fortalte Britney til britisk tv.

Programmet skal vises på ITV i morgen kveld.

Smellvakker

The Sun har intervjuet en person som satt i salen under opptaket og ifølge ham ville ikke Britney fortelle for mye om hva de to unge hadde sendt hverandre av data.

Men 21-år gamle Spears har tidligere uttalt at hun fant prinsen smellvakker og at hun godt kunne tenke seg å gifte seg med ham.

Ifølge The Sun, som bringer denne verdensnyheten som de kaller det, var det revejakt som forhindret prinsen fra å gå ut på middag med kvinnen mange unge menn anser som det hotteste av det hotteste, jomfru Britney - som lenge har vært kjæreste med Justin Timberlake fra N'Sync.

Prins Harry

På revejakten skal William blant annet ha vært sammen med sin bror, prins Harry.

Han fikk nylig en verbal ørefik av sin far, prins Charles, fordi han hadde bedrevet inhalering av blant annet cannabis - også kalt rev.

Skinner skal ifølge The Sun ha antydet at Britney heller burde sørge for å gå ut med nevnte prins Harry, ettersom han liker både fest og gøy.

På dette spørsmålet skal Britney ikke ha svart, ettersom hun tydeligvis ikke er helt oppdatert på prinsens privatliv.

Ryktene om en e-postromanse har ifølge The Sun svirret i lufta i et par måneder, men dette er hele tida blitt avkreftet fra høyeste monarkhold, Buckingham Palace.

GREAT BRITNEY: Prins William og Britney Spears har hatt en langvarig romanse, men uten kyss, klapp og klem. Flørtingen har foregått per e-post, innrømmer Britney i et britisk talkshow som sendes i morgen.
EN REV ETER JAKT: Prins William valgte revejakt framfor en date med Britney Spears.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!