Rockheim Hall Of Fame

Nekter å gi opp Morten Abel

Morten Abel nominert for femte gang.

PÅ TIDE: Rockheim Hall of Fame-juryen har nominert Morten Abel fem ganger, men han er ennå ikke å finne på den gjeve veggen. Blir det hans tur nå? Foto: Carina Johansen
PÅ TIDE: Rockheim Hall of Fame-juryen har nominert Morten Abel fem ganger, men han er ennå ikke å finne på den gjeve veggen. Blir det hans tur nå? Foto: Carina Johansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ingen er nominert flere ganger til Rockheim Hall of Fame enn Morten Abel - uten å ha fått innlemmelse i det gjeve selskap.

Nå er han nominert for femte gang, og da ligger det vel i kortene at 55-åringen fra Stavanger blir en del av «skryteveggen» neste år.

Ni nominerte artister

De nominerte til Rockheim Hall of Fame 2018 er Kari Bremnes, Casino Steel, Saft, Geir Bøhren og Bent Åserud, Morten Abel, Alf Cranner, Grethe Kausland, Annbjørg Lien og Stage Dolls.

Juryleder Jan Eggum forteller at de hadde dobbelt så mange navn, nærmere 20 på blokka, men at regelverket sier ni nominerte.

- Morten Abel er en verdig artist til Rockheim Hall of Fame, han har vist sin allsidighet og styrke som soloartist og i bandene Mods, September When og Peltz. Abel har mange bein å stå på. Juryen nominert, nå er det opp til andre å velge tre av de ni nominerte, sier juryleder Jan Eggum.

Morten Abel er tidligere nominert i 2012, 2013, 2014, 2015.

Kari Bremnes x 3

Alle gode ting er tre, og nå kan det gå Kari Bremnes' vei. Hun er tidligere blitt nominert i 2016 og 2017. Viseveteran Alf Cranner er nå nominert to ganger, han ble også nominert til Rockheim Hall of Fame i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer