Nekter å offentliggjøre «Lillyhammer»-seertall

Streamingtjenesten Netflix holder tallene for seg selv.

HEMMELIGE SEERTALL: I to dager har hele førstesesongen av den norske tv-serien «Lillyhammer», der Steven Van Zandt spiller hovedrollen, vært tilgjengelig for det amerikanske publikummet gjennom nettstreamingtjenesten Netflix. Men hvor mange som har sett serien, nekter streaminggiganten å avslåre. Foto: Evan Agostini / AP Photo
HEMMELIGE SEERTALL: I to dager har hele førstesesongen av den norske tv-serien «Lillyhammer», der Steven Van Zandt spiller hovedrollen, vært tilgjengelig for det amerikanske publikummet gjennom nettstreamingtjenesten Netflix. Men hvor mange som har sett serien, nekter streaminggiganten å avslåre. Foto: Evan Agostini / AP Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag gjorde nettstreamingtjenesten Netflix det mulig for amerikanere å se den norske komithrilleren «Lillyhammer» da de tilgjengeliggjorde alle de åtte episodene i seriens første sesong.

Hemmelige seertall Men akkurat hvor mange som har sett én eller flere episoder av den populære tv-serien gjennom Netflix, får vi ikke vite.

Streamingtjenesten har nemlig ingen planer om å gå ut med seertall.- Vi har over 23 millioner kunder, og de har muligheten til å oppdage «Lilyhammer» ikke bare i går, i dag eller denne uka, men i løpet av flere år. Noen kunder elsker serien såpass at de allerede har sett alle de åtte episodene i første sesong; vi tilgjengeliggjorde alle episodene på én gang nettopp derfor, skriver Netflix' innholdssjef Ted Sarandos i en pressemelding, ifølge Deadline Hollywood.

Videre forklarer Sarandos valget om å ikke offentliggjøre seertallene ved at Netflix ikke viser reklame, og derfor ikke har annonsører å levere seertall til.

Bloggen Comoyo presiserer imidlertid at det meste av innholdet Netflix tilbyr sine kunder er laget av tradisjonelle produsenter, og at streamingtjenestens månedlige medlemsavgift settes ut fra hvor mange seere programmene har hatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer