Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Nekter å røyke på tv

Silje Stang (27) fra P4 blir ny programleder i rølpeprogrammet «Mandagsklubben» på TvNorge sammen med Thomas Giertsen og Nils Ole Oftebro. Men Silje vil verken røyke eller drikke på direkten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg vet at røyking og drikking var noe av det «Mandagsklubben» profilerte seg på forrige gang, men det er ikke helt min stil, sier Stang. Sammen med «klubbmedlemmene» Thomas Giertsen og Nils Ole Oftebro skal hun hver mandag fra 19. januar lage direktesendt tv-underholdning fra Scene West Victoria på Karl Johan.

Med og uten filter

- Rølpe-tv blir det jo, men provokasjonene er det først og fremst Giertsen og Oftebro som skal stå for. Selv er jeg nok noe mer dempet i formen enn min forgjenger Kari Gjæver Pedersen, sier Stang til Dagbladet.
Stang er kjent som programleder for Midt i trafikken på P4. I den samme kanalen er hun musikksjef. Her har hun blant annet bestyrt radiokanalens ræppfilter og sørget for å vedlikeholde radiokanalens rene og pene musikkprofil.

Noe rølpefilter blir det derimot ikke i Mandagsklubben, selv om publikum blir forskånet for filtersigarettene Stang røyker til daglig.

Sjefens kropp

- Jeg er en innbitt røyker, men ikke på tv. Forhåpentligvis klarer vi å lage et morsomt skravleprogram likevel, sier Stang, som beholder begge jobbene i P4.

Sist gang Mandagsklubben var på skjermen valgte TVNorge-ledelsen å legge ned programmet med øyeblikkelig virkning etter at programlederne harselerte med kanaldirektør Jan Steinmanns kropp i beste sendetid. Det vakte også sterke reaksjoner da Bjarte Hjelmeland liksom-tisset på et nummer av Se & Hør.

Nå er Steinmann for lengst ute av sjefsstolen i TVNorge, og dermed er det fritt fram for nye mandagssprell.

Den eneste som er igjen av den originale programledertroikaen er standupkomiker Thomas Giertsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!